ХЛЕБОЗАВОД РИТЪРН – Производител на вкусен хляб, хлебни и тестени изделия

12
Добави коментар

Хлебозавод Ритърн – Пловдив

  Хлебозавод Ритърн е производител на разнообразни и висококачествени хлебни и тестени продукти. Дейността на хлебопроизводителя включва производство на хляб, франзели, закуски, козунаци, питки за тостери и сандвичи, блатове за пици, както и диетични и диабетични хлебни изделия.

  Ритърн ЕООД е създадена през 1999 г. като фирма, която трябва да продължава и доразвива дейността на основаната през 1995 г. Ескейп ЕООД. През годините се утвърди като водещ хлебопроизводител на качествени диетични, диабетични и полезни видове хляб, козунаци, питки за тостери, сандвичи, бутер закуски, обредни пити и други тестени изделия. Продуктова гама на хлебен завод Ритърн в Пловдив включва над 15 вида пълнозърнести, ръжени и диетични изделия, обогатени, пшеничени видове хляб, хлебни изделия с превъзходен вкус, направени по традиционни български рецепти и австрийски технологии. Качеството и богатото разнообразие на продукцията са резултат на създадената високо технологична структура и пазарна стратегия на фирмата. В тази връзка, позовавайки се на своя опит и добри специалисти, Bread Return разполага с изцяло свои технически спецификации на тестени продукти, ориентирани към нуждите на крайния потребител.

  Приоритет на хлебозавод Return е постоянното разрастване на пазарния дял, изпозвайки световния опит на компании с традиции в хлебопроизводството и внедряване на иновационните постижения в отрасъла.

  Партньори на Ритърн ЕООД
  Наши партньори в разработката и производството на специалните видове хляб са белгийската фирма ПУРАТОС, австрийската фирма ДИАМАНТ и др.

 

  Хлебни и тестени изделия от Ритърн
  * Хляб – диетични, диабетични и полезни видове хляб
  * Хлебни изделия – франзели, питки за тостери и сандвичи, обредни пити, тостерен хляб
  * Тестени изделия – козунаци, рула, тесто за пици и мекици, мини кроасани
  * Бутер закуски, маяни закуски, кифли, тутманици, гевреци

 

Този хляб Ви стига!