10 идеи за кухненски остров

14
Добави коментар

Все по-често в последните години се наблюдава тенденция, при която кухнята и трепезарията са комбинирани в едно помещение. В този случай бихте могли да разделите пространството с кухненски остров. Най-често той е с обла форма или правоъгълен, но може да бъде и с по-разчупен дизайн, ако се направи по поръчка.

Вижте още: Кухня в бяло?

Кухненският остров е практична и мултифункционална мебел. Той може да се използва като шкаф за съхранение на продукти и готварски принадлежности, като работен плот или бар. Има и варианти, при които мивката, печката или котлоните са вградени в самия остров и по този начин поне двама или трима готвача могат спокойно да се развихрят в кухнята.

Когато избирате кухненски остров за вашия дом, съобразете функционалността с естетиката, за да постигнете един наистина добър резултат. Разгледайте нашите 10 предложения. Смятате ли, че някоя от идеите може да бъде пренесена във вашата кухня?

Вижте още: 6 съвета за успешен ремонт на кухня

В MaistorPlus ще откриете майстори, строителни бригади и фирми, които ще ви предложат индивидуално решение за вашия интериорен проект. Сравнете оферти от водещи специалисти за проектиране или ремонт на кухня. 

-> Направете заявка, безплатно е!