Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха!

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Мика Стоичкова и Иво Аръков са се разделили, разкриха самите те чрез личните си профили във „Фейсбук“. Първа новината обяви дъщерята на Христо Стоичков, а след нея думите й бяха потвърдени и от актьора.

„Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават – Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва …сега!“, написа Мика Стоичкова.   Любопитното е, че и двамата вече са започнали да заличават общите си снимки. Приятелите и на Мика, и на Иво изразиха подкрепата си към тях и развоя на връзката им, пише bliasak.bg.

hotnews.bg

Мика Стоичкова и Иво Аръков са се разделили, разкриха самите те, чрез личните си профили във facebook. Първа новината обяви дъщерята на Христо Стоичков, а след нея думите й бяха потвърдени и от актьора. „Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават – Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва …сега!“, написа Мика Стоичкова. Любопитното е, че и двамата вече са започнали да заличават общите си снимки. Приятелите и на Мика, и на Иво изразиха подкрепата си към тях и развоя на връзката им, пише bliasak.bg.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/mika-stoichkova-i-ivo-arukov-se-razdeliha.84726.html