Експресно изхвърляне на стари мебели

2
Добави коментар
traiki333
traiki333

Качествено изхвърляне на стари мебели и боклуци 088 601 6001

Изхвърляне на стари мебели до сметище самостоятелно е скъпо и трудоемко занимание. При обновяване на жилищния интериор, чрез подмяна на мебелите практически във всеки възниква въпроса – къде да оставя старите мебели? Ако нямате никакъв опит в тези процедури – най-правилно ще бъде да се обърнете за помощ към специализирана компания, оказваща услугата извозване и утилизация на мебели, боклуци и други вещи.

Цени за изхвърляне на стари мебели и боклуци

Всички мебели предназначени за унищожаване или рециклиране се транспортират до депа за такъв вид отпадъци в с. Долни Богров и кв. Враждебна в покрайнините на София.

– Изхвърляне и унищожаване на стара секция 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове 80 лв. с изнасяне и извозване.

Пакетни цени за демонтаж, почистване и извозване

– Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 лв. В цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 лв. В цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 лв. В цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 лв. В цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища от 20 до 30 лв. кубичен метър.

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 20 до 30 лв. кубичен метър.

Цени за събиране на стари електроуреди и електроника

В цените са включени изнасяне на електроуреди и всякаква техника направо от дома. Когато имате 6-7 електроуреда предлагаме БЕЗПЛАТНО изнасяне и извозване за София. Събираме електроуреди всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. в удобно за Вас време.

Цени за изнасяне на по-малко от 6 електроуреда

– 10 лв. за изнасяне на 5 електроуреда

– 20 лв. за изнасяне на 4 електроуреда

– 30 лв. за изнасяне на 3 електроуреда

– 40 лв. за изнасяне на 2 електроуреда

– 40 лв. за изнасяне на 1 електроуред

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Основната маса хора, сблъскващи се с такива проблеми първоначално, изпитват съмнения и се опитват да изнесат старата мебел със свои сили. Това произтича от страха за небрежност от страна на хамалите, опасения за съхранение на другите им мебели, дограма, повреди по подовите покрития и стени. В резултат на това се оказва, че извозването и утилизацията на мебели се струва на собствениците изключително скъпо, както в материален план, така и в морален и физически.

Но, има професионални бригади хамали, които много внимателно се отнасят към мебелите и заобикалящата ги обстановка в дома, работят бързо, качествено и много внимателно. Всички в Костови.Бг са вежливи и коректни в отношението си към собствениците. Работата на такива бригади оставят много приятни впечатления. По желание на собствениците старите мебели могат да бъдат извозени до вилата, някоя извънградска къща или извозени за унищожаване. Опитните специалисти познават всички сегменти от дейността при изнасяне на мебели, а вие можете да разчитате на максималният им рационализъм и професионализъм. Те ще освободят всички ваши помещения от стари мебели бързо, защото техните действия са отработени до най-малката подробност. Всеки техен работник има свои определени задължения и функции.

За оптимизиране процеса по извозване на мебели са необходими специални инструменти и голям опит. Професионалните бригади хамали, имат добра и солидна репутация, те притежават умения за оптимална натовареност. Самия процес на утилизация се явява сложна технологична процедура. При транспортиране на мебели до местата за унищожаване има сериозни изисквания към специалната техника на бригада, опазване на околната среда и здравето на хората. Квалифицираните специалисти по утилизация на мебели доставят до базата товара на специални машини, след което на площадката в базата се извършва разглобяването и складирането й в специални контейнери, след което отива на сметището.

Изхвърляне на стари мебели и излишни вещи от дома с Костови.Бг

Съществуват множество идеи за това как да рециклираме старите вещи у дома, а наред с тях има и начини, при които може чисто и просто да потърсим изхвърляне на излишни вещи  и мебели от дома, чрез фирма. Изхвърляне на стари мебели и излишни вещи от дома е дейност, която трябва да се прави периодично. За целта може да сортирате периодично дрехите от гардероба, старите вестници и списания, покъщнина, която отдавна не влиза в употреба, съдове, уреди и други.

За събиране на стари вещи, хората най-често използват кашони. С кашон обаче може да направите и много други неща, като например да използвате за сложни конструкции, както някои, които сме виждали по интересни представяния на изложби дори по телевизията. За целта той трябва да е подсилен с пластмаса и хартия и спокойно да издържи тежестта, която му се подава. Изхвърляне на излишни вещи от дома се организира с помощта на фирма по хамалски и товарни услуги. Винаги може да проучите подробностите около услугата или сами да се заловите с първоначалният етап по изхвърляне на излишни вещи от дома.

В случаи, че и вие сте по малко Плюшкин и все не ви достига кураж да се разделите със старите вехтории, сега повече от всякога може да научите какво полезно може да направите с тях. Вмъкнете фантазия, въображения и сръчност и сътворете фантастични неща в дома. Чрез обзавеждането с кутии и кашони, найлонови пликчета, гуми от колело, пластмасови бутилки и куп други материали, за рециклиране може да построите чисто нов цял дом. Да, но има вариант и да предадете за рециклиране, а в резултат от това печелите много повече.

Експресно изхвърляне на стари мебели 5.00/5 (100.00%) 351 votes