Стъкларско ателие с Опитни стъклари – ОиН Глас – Стъкларски услуги Пловдив

11
Добави коментар

Стъкларско ателие ОиН Глас

ОиН Глас сме опитни стъклари в Пловдив и предлагаме пълна гама стъкларски услуги.
Стъкларско ателие OiN Glass може да изработи огледала, аквариуми, остъкления, стъклени витрини, рамки, стъклени паравани, душ кабини, вратички от орнаментно стъкло, мебели от стъкло, стъклени масички и други стъклени изделия. О и Н Глас извършва изработка, доставка и монтаж на стъклено обзавеждане и оборудване за фитнес зали, барове, ресторанти, фризьорски салони, както и обзавеждане за баня. O i N Glass изработва стъклени вратички за кухненски шкафове и огледала за врати на гардероби. Стъкларска фирма ОиН Глас ООД изработва разнообразни стъклени изделия с матирано стъкло, орнаментни стъкла, извършва гравиране на стъкло, фасетиране и други стъкларски услуги.

Още за стъкларските услуги

ОиН глас може да изработи по поръчка всичко стъклено за Вашата баня – уникални огледала, душ кабини, стъклени паравани и т.н. Продуктовата гама изделия от стъкло включва още различни по големина и размер витрини, прозорци, стъклени интериорни елементи, аквариуми, изработени както по готови проекти, така и по форма и размери на Клиента.

Стъклари O & N Glass изработват красиви рамки за картини и гоблени, огледала и други стъклени изделия.

Изработените мебели от стъкло стават изключително атрактивни и все по-популярни – вече са част от ежедневието ни. Използването им в интериора на дома прави атмосферата по-светла и приветлива, а мебелите са елегантни и леки. Този тип мебели е използван в световния мебелен дизайн за обзавеждане на дом и офис. Мебелите от стъкло са здрави и могат да понесат достатъчно натоварвания. Новите технологии за обработка позволяват изпълнението на прецизни форми с високо качество. Всеки един предмет в обзавеждането и интериора може да бъде изпълнен от огънато стъкло – фасади на корпусна и кухненска мебел, шкафове, барплотове, етажерки, мивки, осветителни тела, декоративни елементи, дори – произведения на изкуството …

Почти всеки тип стъкло подлежи на обработка, което предразполага дизайнерите да развихрят фантазията си. Те могат повече да експериментират с материала и да претворят и най-смелите си идеи в пластични композиции, обеми и форми изцяло от стъкло или в комбинация с други материали – камък, керамика, метал, желязо, дърво.

Стъкларите в ОиН Глас създават емблематични и уникални модели от стъкло с приложение във всички сфери на интериорния дизайн.