Христина Витанова ошушка Благой Георгиев след раздялата

14
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Христина Витанова ошушка Благой Георгиев след раздялата

Христина Витанова ошушка Благой Георгиев след раздялата 4.00/5 (80.00%) 3 votes

Христина Витанова ошушка Благой Георгиев след разрива, взима му всичко

Христина Витанова направо ошушка Благой Георгиев. Неверният футболист заряза жена си, след като отмъкна годеницата на Христо Сираков Биляна Евгениева. Забежката обаче му струва скъпо и прескъпо — половинката му Христина Витанова е твърдо решена да го обере до шушка.

За драма между Благой и Христина от седмици се говори, още повече, че футболист не си дава труд и да се крие с новата си изгора. Самата Биляна също наля масло в огъня, като се показа заедно с Джийзъса и дори се похвали, че двамата са заедно на романтичен воаяж.

Този път обаче разрива няма да се размине толкова леко на футболиста, както по времето, когато беше заедно с Лияна. Христина е категорична, че ще го накара скъпо да си плати за това, че е зарязал нея и децата, пише hotarena.net.

Благой Георгиев заби бившата на Христо Сираков

Георгиев вече е оставил на половинката си имението в столицата, част от автопарка, а също така и много щедра издръжка за децата. Очаква се самата Христина също да получи подобаващо обезщетение за това, че Благой я заряза.

Христина Витанова обаче този път няма да му прости изневярата

Запознати с лютия характер на Христина Витанова вече се обзалагат колко точно ще струва раздялата им на футболиста. А паметливи припомнят, как гимнастичката направи на пух и прах Лияна само преди броени седмици.

Това е втори път, в който Благой Георгиев зарязва съпруга и деца заради светска хубавица. Заради детето и тъй като бременна в последните месеци Христина му прости първия път и го прибра обратно. Този път обаче гимнастичката едва ли ще преглътне изневярата, дори в името на наследниците си.

Клюки.вс препоръчва и: