АДИФАРМ КЛА 400 МГ. КАПСУЛИ # 30 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания…

2
Добави коментар

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.

опаковка 30 бр. капсулиПОМАГА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО* помага за намаляване телесното тегло при затлъстяване;* подобрява усвояването на хранителните вещества от клетките;* намалява холестерола и предотвратява развитието на артеросклероза;* улеснява изгарянето на мазнините.  Всяка капсула съдържа 510 mg течен екстракт от CLA (Конюгирана линолова киселина).  ХАРАКТЕРИСТИКА: CLA /Свързана линолова киселина/ е полиненаситена мастна киселина. Нормално се открива в биологичните течности и мастната тъкан на човека.Човешкото тяло не може да произвежда CLA. Тя се доставя чрез храната или като хранителна добавка. CLA е необходим за поддържане на оптималната функция на фосфолипидните мембрани на клетките. CLA повишава възможностите на клетъчната мембрана да пропуска важни за организма вещества. CLA е много популярен сред активно спортуващите защото позволява повече хранителни вещества да навлизат в мускулните клетки.CLA забавяне на стареенето.Изследванията показват, че CLA е ефикасен противораков агент, имуНОСтимулатор и изгарящ мазнините агент.  Дозировка: Като хранителна добавка се приема по 2 капсули 3 пъти дневно след хранене в продължение на един месец. Не съдържа захар и може да се употребява от диабетици!

Заместители за АДИФАРМ КЛА 400 МГ. КАПСУЛИ # 30