Смъртта на Константин Александров покруси поп фолка

14
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Смъртта на Константин Александров покруси поп фолка

Смъртта на Константин Александров покруси поп фолка 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Смъртта на Константин Александров покруси поп фолка, звездите не спират да скърбят

Константин Александров, бившия собственик на „Найт Флайт“, загина при трагичен инцидент в Анталия, а смъртта му покруси целия поп фолк. Десетки от звездите в бранша се оказаха свързани с бизнесмена и изразиха съболезнования от смъртта му.

Най-много сълзи ще пролеят Еми Стамболова и Пепа Петрова, като последната има и дете от него. Въпреки че бизнесменът създаде семейство с половинката си Цветелина, отношенията му с две от бившите големи имена на фолка бяха повече от приятелски.

Смъртта на Константин Александров покруси поп фолка

Съболезнования от смъртта на Константин Александров изказаха не само Петко Димитров, но и цялата фолк гилдия. Говори се, че певицата Преслава именно благодарение на него се е събрала с гаджето си Георги Станоев—Бирмата.

Камелия, Софи Маринова, Глория и дори Ивана скърбят за загубата на бизнесмена. Освен тях съболезнования изказаха още Азис и Николета Лозанова. Плеймейтката бе редовен гост в клуба на Петко Димитров и Константин Александров. Името на бизнесмена бе спрягано с поп фолк елита и покрай баснословните хонорари, които прибираха от клубовете му певиците.

Близо два дни Константин Александров се е борил за живота си в клиниката в Турция. За съжаление организмът му не е издържал и той се предаде.

Клюки.вс препоръчва и: