Една процедура лазерна епилация на цяло лице за жени само за 55 лв. в Център за лазерна епилация „Армада“!

1
Добави коментар
Rio.bg
Rio.bg

Условия за ползване:

Условия:

Валидност на ваучера: до 4 Юли 2014г. Със задължителна предварителна резервация на посочените в контакти телефони.

Ваучерът включва: 1 процедура лазерна епилация на цяло лице за жени

Продължителност на процедурата: 20-25 минути Квалификация на извършващия процедурата: сертифициран специалист за работа с апаратурата. Посещението се съобразява с работното време и капацитета на заетост на обекта. При неявяване на направена резервация се губи правото на ползване на ваучера. Всеки клиент може да ползва по 1 ваучер за себе си в обявените срокове.
Любопитно:

Колко процедури са необходими? Броят на процедурите e индивидуален и зависи от много фактори: структура на косъма, обработваната зона, възраст, хормонален фон, и др. За зоните на тяло обикновено броят им е около 4-6 , а за лице – около 6-12.

Препоръки преди сеанса на лазерната епилация: 1. Зоните, които ще се подложат на лазерна епилация не трябва да са със слънчев загар или солариум, по време на сеанса тенът трябва да е близък до естествения цвят на кожата. 2. 20 дни преди лазерната епилация, космите не трябва да бъдат изскубвани /кола маска, пинсета, епилация/ 3. Три дни преди сеанса, космите може да бъдат премахнати с бръснач по тялото и ножица по лицето. 4. Космите, които ще се подложат на лазерна епилация не трябва да са третирани със супра или боя преди това. 5. Процедури като пилинг или други козметични продукти, които водят до белене при кожата не се препоръчват 15 дни преди това. 6. По време на епилацията не трябва да има грим по лицето.

Препоръки след сеанса на лазерна епилация:1. След лазерна епилация третираните зони не трябва да се излагат на слънце или ултравиолетови лъчи в солариум в рамките на 2 дни. Ако не може да се избегне (например за лицето) трябва да се използва крем с висок защитен фактор (SPF 30). 2. Ако сте се излагали на слънце или солариум между процедурите и имате тен, не се препоръчва да се продължи с лазерната епилация. Това ще бъде възможно след като цвета на кожата ви стане близък до естествения цвят. 3. След лазерна епилация може да се вземе душ с хладка вода. Кожата не бива да бъде подлагана на пилинг, почистване и други изтощаващи за нея процедури. 4. Нормално е да се появи зачервяване за 1 час или няколко дни, в зависимост от чувствителността на кожата и мястото подложено на епилация. 5. При някои хора след процедурата може да се появят мехурчета или пъпки, които ще изчезнат от само себе си без да има нужда от допълнителна лекарска помощ. 6. Корените на Космите в зоната, която е подложена на лазерна епилация, съвсем малко могат да се удължат в рамките от 3 до 10 дена, след което започват да окапват или могат съвсем леко с пръсти да се изскубнат. 7. Между процедурите трябва да има интервал време от 4 седмици за лицето и 6 седмици за тялото.

Какво представлява лазерната епилация и кое е нейното предимство? При лазерната епилация излъчената светлина се поглъща от пигмента в космените стъбла и фоликули и се трансформира в топлинна енергия, което води до тяхното загиване. По този начин светлината въздейства избирателно върху космените структури без поражения върху обкръжаващата кожа.

Aлександритните лазери (755nm), които се предлагат на Европейския и американския пазар, като специализирани лазери за епилация са със завидни характеристики. Дължината на вълната е с най-висока селективност (755nm), голямото работно поле (Spot), достатъчната доставена плътност на енергията (Fluence), специфичната дължина на импулса (продължителност) и защита на кожата, осигурена от специализирана система за охлаждане (Cryo) правят александритните лазери ненадминати в областта на епилацията.

Характеристики: – Дължина на вълната 755 nm; – Без увреждане на кожата; – Комфорт и безболезност по време на процедурата. 

За фирмата:

Специализирани сме и сме добри в това, което правим! Нашите процедури се извършват от специалист, намираме се в центъра на града и предлагаме извършване на лазерна епилация с най-нова и съвременна апаратура на Александрит в гр. Пловдив. Посетети ни!

Повече информация за Център за лазерна епилация „Армада“ можете да откриете във Facebook.

Галерия
За Център за лазерна епилация „Армада“ „Център за лазерна епилация „Армада““

1 оценка

258 фена

0 коментар

Стани фен

Успешно станахте фен на Център за лазерна епилация „Армада“.

Трябва да влезнете в регистрацията си за да станете фен на Център за лазерна епилация „Армада“.

Няма мнения

Добавете Вашето мнение за офертата
и оценка:

Трябва да сте влезли в профила си за да споделите вашето мнение.

Трябва да сте закупили ваучер за тази оферта, за да можете да споделите мнение.

Трябва да оцените офертата за да споделите вашето мнение.

Оценката трябва да е между 1 и 5 за да споделите вашето мнение.

Коментарът ви трябва да е под 300 символа за да споделите вашето мнение.

42.14512 24.750429

Адрес и контакти

гр. Пловдив, ул. Патриарх Евтимий 17

Тел. се вижда само от регистрирани http://armadalasercenter.bg/ Понеделник – Петък: 10:00 – 18:00ч;

Лазерна епилация

За съжаление, офертата е изтекла. Можете да пожелаете да я активираме повторно.
При повторна активация или други подобни оферти ще ви уведомим на следния e-mail адрес: