Скандално! Пенка Карибито и Борислав от „Къртицата“ се сгодиха?!

1
Добави коментар

Няма да повярвате какво направи Борислав от „Къртицата”!

Една абсолютно неочаквана и скандална новина обиколи интернет пространството. Тя е именно, че Борислав от „Къртицата Разтърсване” ще се жени.

Самият той обяви официално новината, че вече е сгоден и се похвали, че в най-скоро време ще се обвърже само с една жена завинаги. Тази новина наистина дойде като гръм от ясно небе, защото никой не очакваше, че именно женкаря Борислав, който се натискаше с първата срещната в

Advertisement:

Advertisement:

„Къртицата” ще се престраши да направи такава голяма и важна крачка.

Борислав сподели, че всъщност той е големият победител от реалитито, нищо че не е грабнал той чека и обичта на публиката. Той се чувствал победител, защото е открил най-голямата си любов.

След като участника в екстремното реалити сподели за голямото житейско събитие в социалната мрежа, Фейсбук направо гръмна. Почитателите му изригнаха с коментари. Най-често срещания сред тях бил, коя е годеницата му,

коментираха от kliuki.bg. Той ,обаче, категорично отказа да разкрие това и коментира въпроса, че все още не е дошъл подходящ момент за обявяването на тази лична информация. Не след дълго се прокрадна версията ,че не коя да е , а именно Пенка „Карибското тяло” е годеницата на Борислав. Дали е тя за сега не се знае, но едно е ясно. Борислав категорично отказа да се свързва името му с Индира и даже си позволи да напише, че между него и нея не е имало нищо, което всички видяхме, че не е така ..