Технохим БА – Адитиви за Хранително-вкусовата промишленост и Течни торове – Разработка на химически продукти

11
Добави коментар

Разработване и производство на Адитиви за ХВП и Течни торове

Технохим БА ЕООД е фирма, регистрирана 1999 г. с основна цел – разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 – сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ – Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ – Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.

На базата на големият химико-технологичен опит, особено в енергохимията и водоподготовката, фирмата успя да разработи български вариант на конструкция, електроди и съпътствуващият електролит за електролизни енергоспестяващи отоплителни модули.

От 2009 г., преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработи и високоефективни течни торове за цъфтящи растения, както универсални, така и много видове специфични торове за пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др., включително и за Паловния.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари