Спечелете 5 телевизора и 10 смартфона Samsung от Мтел

1
Добави коментар
pgp

Всеки, който желае да участва в Кампанията, следва да качи снимка/и, направена/ни от самия участник, която/които показва/ват, че участникът е фен, харесва и подкрепя националния футболен отбор на държава, участваща в Световното първенство по футбол 2014 – Бразилия Всеки участник, качил снимка/ки, която/които отговаря/т на изискванията на тези Правила и получил не по-малко от 30 гласа (харесвания) за снимката, участва в томбола за награда в случай, че приеме настоящите Правила, попълни своите имена, e-mail, адрес и телефон за контакт в регистрационната форма, достъпна в Приложението.

В Периода на участие в Кампанията участниците трябва да качат поне по една снимка, която показва, че участникът е фен, харесва и подкрепя националния футболен отбор на съответната държава, участваща в Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия. След качването на снимката участникът задължително посочва държавата, на чиито национален футболен отбор е фен като я избира от списък. Броят на снимките, които всеки участник може да качи е неограничен.

Всяка снимка, качена от участник, следва да отговаря на следните изисквания:

(а) Снимката трябва да показва, че участникът е фен, харесва и подкрепя националния футболен отбор на държава, участваща в Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия;

(б) Снимката трябва да е с добро качество и може да бъде направена по следните два начина: – като участникът в предварително одобрени дни и часове, посети магазин на Мтел /списъкът може да бъде видян на адрес – www.mtel.bg. В посочените Мтел магазини, за периода на Кампанията, желаещите ще могат да направят снимки, използвайки шалчета с националните флагове на държавите участващи в Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия, предоставени от промо екипите в магазина.

– като участникът си направи снимка, отговаряща на изискванията на настоящите Правила, но без да посещава някой от посочените Мтел магазини;

(в) На всяка снимка, освен участникът може да има и други лица, но участник в Кампанията е само лицето, което е качило снимката и е извършило необходимата регистрация в съответствие с условията на настоящите Правила.

(г). Снимката може да бъде направена като селфи – от самия Участник или от негови близки, приятели или промотъри от промо екипите в магазина, чрез устройство с камера, собственост на участника. Всяко лице, публикувало снимка за участие в Кампанията отговаря за каквито и да са претеции на трети лица, свързани с тази снимка и декларира, че с ползването и публикуването й в рамките на Кампанията не нарушава права на трети лица и изисквания на действащото законодателство. Лицето публикувало снимка за участие в Кампанията, по реда на тези Правила, отговаря изцяло за всички права, свързани със съответната снимка, включително, но не само: авторски и сродни права, права върху марки, запазени знаци или каквито и да са други елементи от снимката и др.

Всяка качена снимка, преминава през одобрението на администратор, което се извършва в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след качването на снимката. Снимки, които по какъвто и да е начин нарушават изискванията, определени в предходните разпоредби, няма да бъдат допускани до участие в Кампанията. Организаторът има право да не допуска и съответно да премахва от Приложението всички снимки, които противоречат на изискванията, посочени в тези Правила или действащото законодателство. Организаторът има и правото да премахва незабавно от Приложението всички снимки, за които е получил сигнал за нередовност /в т.ч., но не само нарушаване на авторски и сродни права, права върху марки, запазени знаци или каквито и да са други елементи от снимката/.

Всяка качена снимка се проверява от администратор, който установява дали снимката е направена в Мтел магазин или на произволно избрано от участника място. В случай, че снимката е направена в Мтел магазин веднага получава 5 /пет/ гласа (харесвания) бонус.

Всеки Участник има право да участва неограничен брой пъти в Кампанията. Броят на качените снимки определя и броя на участията на съответния участник, което означава, че ако например участник е качил десет пъти снимка за периода на Кампанията участва десет пъти в томболата за спечелване на награда по т. 5.

Награди:

Телевизор Samsung UE32F4000 HD Ready – 5 (пет) броя Смартфон Samsung Young – 10 (десет) броя Футболна DVD колекция „Пътят към Бразилия” – 20 (двадесет)

Чрез томбола, която ще се проведе 07 Юли 2014, в която участват всички Участници, качили снимка/и и получили поне 30 гласа (харесвания) за снимка (в зависимост от механизма за участие, определен от Организатора) се определят 35 (тридесет и пет) победители, които печелят по една от наградите.

Един участник, независимо с колко снимки участва, може да спечели само една награда.

Краен срок за участие: 06 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.