Дете остана огорчено от Лео Меси (ВИДЕО)

2
Добави коментар
mg9999
mg9999

Дете остана огорчено от Лео Меси (ВИДЕО)

Дете остана огорчено от Лео Меси (ВИДЕО) 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Голямото питане към Лео Меси – умилшено ли постъпи така гадно с изпълненото с очакване дете? (ВИДЕО)

Аржентина започна с победа участието си на Мондиал 2014, макар да не впечатли кой знае колко срещу Босна и Херцеговина. Рутинен успех с 2:1, с рутинен голмайстор. Голямата звезда на символичните домакини в мача, а може би и на Световното въобще – Лео Меси, вкара за 2:0 и голът му се оказа впоследствие решаващ за 3-те точки.

С Меси обаче по-интересното се случи не в мача, а преди него. Когато двата тима се готвеха да излязат на зеления килим, едно от децата, които трябваше да съпроводят тима на Босна, се опита да се докосне само за миг до своя идол. С невинни детски поглед и усмивка, момченцето изскочи напред, до съдийската тройка, за да пипне за ръката Лео Меси. Звездата на Барселона мина покрай него, сякаш го видя и… не му обърна никакво внимание, като детската усмивка бе заменена от учудване и огорчение.

Лео Меси огорчи дете, което трябваше да бъде изведено от играч на Босна – сякаш го видя, но не протегна ръка да се здрависат

По принцип Бълхата е известен с огромното си търпение и внимание, което отделя на феновете, още повече на децата. Аржентинецът се знае с благ характер и неконфликтност и повечето фенове смятат, че надали би стартирал с подобна постъпка Мондиал 2014, ако не се е разсеял за няколко секунди.

Дали Лео Меси нарочно пренабрегна малкото дете, което трябваше да бъде хванато от играч от опонента на Аржентина, какво мислите?

Вижте видео:

Засада.бг препоръчва и: