Счетоводна кантора Баланс | Счетоводни услуги Габрово

1
Добави коментар

Добре дошли в моя сайт уважаеми бизнесмени!

В него няма да Ви смъквам звезди от небето, сред които би трябвало да бъдем и ние от счетоводна къща „Баланс“. Няма да Ви отегчавам с подробни описания и множеството дейности, които по закон сме длъжни да извършваме като счетоводители на регистрирана и действаща фирма. Няма да Ви заблуждавам, че ако с моята счетоводна къща сключите договор за определени платени услуги, други (които съм длъжна да извърша) ще бъдат безплатни и ще ви ги подарявам.

Хората, които правят бизнес отлично знаят, че няма безплатен обяд. Всъщност има, но някой го е платил.

Правейки бизнес, никога не забравяйте какво е казал бащата на счетоводството Лука Пачоли: „Където няма порядък, там започва безпорядък“. Безпорядъка във Вашето счетоводство според него, ще доведе до това, че „парите Ви ще се разхвърчат като мухи“.

Много е прав …. повярвайте ми, това съм го видяла с очите си.

ЗА НАС

Счетоводна къща „Баланс” – първата счетоводна фирма на пазара в Габрово от 1990 г. Натрупан богат опит в отчетността на всички сфери на стопанския живот. Отлично познаване на непрекъснато променящата се нормативна база.

Извършваме цялостно текущо счетоводно отчитане и периодично приключване, включително годишно, възоснова на коректен договор.

Извършване на счетоводно обслужване – частично или цялостно, според Вашия избор. Счетоводството е фундамента на всеки бизнес. Ние предлагаме за Вас професионална работа, прецизност и конфиденциалност. Обслужваме клиентите си от собствен модерен офис, оборудван с необходимата съвременна техника и софтуер.