Почивка на море в Равда! Нощувка + закуска + обяд + вечеря на ТОП ЦЕНА в Хотел Германа Бийч!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Германа Бийч е семеен хотел където след дългата зима може да избягате от сивото ежедневие и се насладите на заслужената си почивка под парещото слънце и кадифения и ароматен морски бриз.

Хотелът се намира на 40 метра от най-хубавия в околностите плаж Олимпийски надежди/Аурелия/.

Към хотела има ресторант с лятна градина осеяна с много цветя и закачлив шадрафан, където до 24ч. може да се отдадете на раздумка и веселие под тихите звуци на лятната нощ, примесена с нежните Български и Световни-ВЕЧНИ ПЕСНИ изпълнени специално за Вас и морето.

Имаме също магазин от който може да си купите храна и всичко друго необходимо за Вашата почивка.

Малкото село Равда е разположено между град Несебър и село Ахелой. Разположено е на 28 километра северно от Бургас, само на 1 километър от главното шосе.Живописния град-музей Несебър е само на няколко минути с кола от Равда.

Селището предлага различни спортни развлечения и плажове с финен пясък, спасители, плажни чадъри и шезлонги. През лятото тук има спортни училища по ветроходство, водни ски, уиндсърфинг, гребане и плуване. Равда е известно като предпочитано място за детски, младежки и студентски отдих. Екологично чистия плаж и чистото селище с прекрасен въздух са важни условия за спокоен семеен отдих. хотел в Равда В курортното селище Равда и ма голям избор на семейни хотели, частни квартири и пансионати, има няколко младежки комплекси от бунгала.

Селото разполага с голям брой ресторанти,механи, таверни и бирени барове, предлага различни видове международни кухни и рибни специалитети. В града и по плажната ивица изобилства с павилиони за бързо хранене, има също и крайпътни каравани с безалкохолни напитки, бира и скара. Могат да се купят пресни зеленчуци и плодове направо от местните производители.

Условия

Ваучерът е валиден от 09.07.2014г. до 25.08.2014г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Почивка на море в Равда! Нощувка + закуска + обяд + вечеря на ТОП ЦЕНА в Хотел Германа Бийч!

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0887 899 244.

Ваучерът включва: 

Оферта: Нощувка + закуска + обяд + вечеря на човек само за 40.00лв.

Цена на ваучера 4.00 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 36.00 лв.

Обща цена на офертата 40.00 лв. на човек. 

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.