Златка Райкова се мисли за ангел

16
Добави коментар
naskoki
naskoki

Скандалната плеймейтка Златка Райкова в момента се опитва за загърби миналото си и да отвори нова страница в своя живот, правейки се на хрисима и скромна, коментират запознати.

 

В свое интервю за сп.“Блясък“  наперената блондинка се опитва да се представи пред читателите като жив ангел и че тя всъщност е „по- ниска“ от тревата, но хората не я разбират.

 

„Не съм мръсница, свенлива съм. Има много неща, с които не се гордея“- откровеничи блондинката.

Тя споделя, че съжалява за много неща, които са се случили в нейния живот без самата тя да ги е искала или които не е искала да се разберат, а те въпреки всичко са се разчули. Най -много се натъжавала за погрешното мнение, което са си създали хората за нея, покрай раздялата на Филип и Милена от реалити шоуто- „Островът на изкушенията“, както и за медийния скандал с половинката на Валери Божинов- Алисия.

 

„По принцип съм свенлива, точна и искрена. Болезнено откровена и отговорна съм. Проблемът ми е, че прекалено много се доверявам на околните и от това си патя“ – разсъждава Златка, относно нейната слава на мъжемелачка и безскрупулно същество.

 

„Това, че съм открита, не значи, че съм евтина“ – категорична е тя и споделя болката си от това, че хора, които въобще не я познават като човек, я обсъждат и й лепват различни нелицеприятни етикети.

 

А, дали Златка е скромна и свенлива или е т.нар. безскрупулна златотърсачка- преценете сами…