Почистване на дворове – цени за София

2
Добави коментар
traiki333
traiki333

Фирма за почистване на дворове – цени за извозване на отпадъци в София

Грижата за градината, както и почистване на дворове от строителни отпадъци, клони и стари дънери, останали от студената зима, изсъхнали бурени и храсти от есенния сезон си искат нужното време и внимание. Съществуват фирми, които предлагат именно такъв тип грижа за градина и дворове, сега може да се обърнете за подробности към тях.

Цени за почистване на дворове в София и региона

Извозване на отпадъци и събаряне на постройки от 25 до 30 лв. за кубичен метър.

Почистване на храсти, дървета и клони от 1.50 до 3.00 лв. за квадратен метър.

Извозване на строителни и битови отпадъци от 15 до 25 лв. за кубичен метър.

Почистване на пръснати дребни отпадъци от 0.60 до 2.00 лв. за квадратен метър.

Почистване на постройки с дезинфекция от 1.00 до 5.00 лв. за квадратен метър. 

Почистване и извозване на животинска тор от 35.00 до 80.00 лв. за кубичен метър.

За някой градинарството или хубавото почистване на двора си е хоби, за други работа, а за трети ангажимент, от който не могат да избягат, колкото и да им се иска. Ако и вие се отнасяте в първите две групи добре, но ако почистване на дворно място не е стихията ви, то тук е мястото да се спрете и да научите някои полезни неща.

Всеки сезон носи своята специфика и всеки един налага определен тип грижи за градина и дворове. Така например през ноември, трябва да се заемете с почистване и подготвяне на градина и двор за зимния сезон. След, като цветята са изсъхнали е време да ги зазимите. Това става, чрез старателно подрязване и изсъхналите на всякакви клони и прецъфтели цветове. Много от растенията в дворове и градини имат нужда от почистване преди застудяването, а по този начин изкарват зимата без болести. Увехналите листа в двора трябва също да бъдат отстранени и почистени леглата на повечето цветя, храсти и дръвчета. Наред с тези грижи дърветата и храстите се нуждаят и от почистване на капсули от червеи.

Някой от растенията в двор и/или градина обичат да бъдат застлани със слама, за да не замръзнат в зимата. Това може да стане отново след прецизно почистване на дворно място. Плодовите дръвчета изискват обиране на всички плодове, преди да се покрият със сняг. Почистване на градински инструменти от ръжда и пръст също трябва да бъдат направени на време. Нека не забравяме, че в дворовете, често съхраняваме всякакви непотребни вещи, предмети и дори боклуци. За почистване на дворно място от всички тях, включително строителни отломки, стари вещи, дънери, нарязани дървета и клонки може да се обърнете към фирма. С помощта на такава всичко става в рамките на няколко часа, бързо и лесно. Към услугите са включени изнасяне и извозване на всичко почистено от градина и дворно място.

Почистване на дворове – цени за София 5.00/5 (100.00%) 44 votes