Zendaya ще се превъплъти в Aaliyah

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

A&E Television Networks обявиха, че станалата популярна от продукции на Disney Zendaya ще изиграе Aaliyah в биографичен филм.

Харесай страницата ни във Facebook

17-годишната певицата и актриса ще се превъплъти в образа на покойната изпълнителка, която загина трагично в самолетна катастрофа на 25 август 2001 г. на 22-годишна възраст.

„Aaliyah: Princess of R&B“ е базиран на биографичната книга за изпълнителката „Aliyah: More Than a Woman“ на Кристофър Джон Фарли и ще проследи живота на R&B певицата от дебюта и като 10 годишно момиче в „Star Search“ до трагичния край на живота й.

Режисьор на лентата е Брадли Уолш („Turn The Beat Around“), а сценарист Майкъл Елиът („Brown Sugar“).

„Тя е била извор на вдъхновение за мен и е оказала влияние върху музикалната ми кариера, а нейния талант все още блести на небосклона…“, сподели в Twitter изпълнителката на хита „Replay“.

След фаталния индицент разследващите установиха, че сред причините за него са претоварване на самолета, липсата на лиценз за управлението на такава машина от пилота Luis Morales.

Освен това в кръвните проби на Моралес са открити следи от алкохол и кокаин. След инцидента музиката на Aaliyah придоби и голяма комерсиална популярност с много издадени посмъртни сингли.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It