Внезапна смърт на млад мъж шокира Баница /обновена/ :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Внезапната смърт на млад мъж шокира врачанското село Баница, научи първо tribali.info. Рано сутринта днес е открит обесен 20-годишният Даниел Веселинов, който бил козар в селото. Негов приятел го е намерил да виси на навес в двора му, но не е успял да го спаси.
Починалото момче живее в края на Баница с баща си и доведената си майка. Родителите са безработни и според съседи живеят бедно, което личи и по външния вид на къщата им. Даниел има брат и сестра.
Нищо в поведението на самоубилото се момче не е подсказвало, че ще се стигне до трагичния край. Снощи е бил в компанията на приятели и се е държал нормално, без да покаже, че има намерение да сложи край на живота си. През нощта негов авер и 13-годишният му братовчед останали да спят заедно в дома на Данаил. Рано сутринта домакинът събудил приятеля си и го накарал да отиде да издои добитъка. След като момчето се погрижило за животните, се върнало в къщата и намерило Веселин в обесен под навеса между двете постройки в двора. След ужасяващата гледка той събудил и братовчедът и двамата избягали от страх.
Само преди дни самоубилото се момче се върнало от гурбет в Италия, където прекарал около 2 месеца. Майка му разказвала пред свои съселяни, че синът й ще се прибира, защото не му понасял животът в чужбина и здравословното му състояние се влошило.
Всички, които познават Даниел, споделят, че е бил много добро, работливо и безконфликтно момче. Неговите приятели отричат да е имал някакви сериозни проблеми, не е имал и гадже. Никой недоумява защо е взел фаталното решение.
На мястото на самоубийството има много полиция, която е отцепила голям периметър около къщата на родителите и е ограничила достъпа до местопрестъплението.
 

19-06-2014 г. 10:36 ч. | прочетено: 4045, коментари: 11 |