Рафтинг по течението на река Струма

1
Добави коментар
vilagaliana
vilagaliana

Рафтингът е спорт за хора, обичащи големия адреналин. Но и възможност да се насладите на красиви природни гледки. Това е хоби, което нашумя през последните години. Този групов спорт ще ви зареди с купища емоции. Ще забравите всички ваши грижи – свързани с работата, семейството и т.н.

След рафтингът ще бъдете напълно релаксирани.
Рафтинг кемп организира спускания по течение на река Струма, в Кресненското дефиле, което е всепризнато от специалисти трасе. Той е разположен на 12 километра от Благоевград, югозападна България. Там ще се запознаете с много нови хора и това ще породи чувство, неизпитвано досега от вас. Групите ще бъдат до шест човека и могат да участват хора на всякаква възраст. Ще пътувате с гумена лодка по речни бързеи, там където те са много буйни, защото река Струма разсича планината. На брега на реката, е разположена рафтинг базата, към която ще се отправите, за да осъществите вашето екстремно приключение. Ще ви бъде осигурено необходимото оборудване за рафтинг спускането, което ще трае около 2 часа.
Не би трябвало да се тревожите за хигиената, защото всичко постоянно се дезинфекцира след всяко спускане. Това правим, за да ви осигурим нужният комфорт и чистота.
След като изпробвате рафтинг тръпката и искате нещо по-интересно и екстремно – опитайте нашият мини рафт – двуместният каяк К2, от популярната, сред рафтинг средите, фирма Хико. Ще ви бъде предоставен шанс да демонстрирате вашите умения като отделен индивид. Тази нова лодка притежава по-добра техническа характеристика от предишната, заради своята вместимост и тежина на мини-рафта.
След свършекът и на това невероятно изживяване, ние ще ви върнем обратно в нашият главен пункт, в който на ваше разположение ще имате съблекалня, за да се преоблечете. Това е рафтинг център, който ви предлага отдих след бесният рафтинг по река Струма .
Разбира се, можете да бъдете сам в каяка, съпроводен от инструктор или да сте заедно с приятел или приятелка в мини-рафта. Естествено, че през цялото време ще сте под взора на добър ръководител, който ще върви зад вас със своя каяк или рафт.

Последно променен: Сряда, 18 Юни 2014 18:27