Летисия Ортис стана кралица на Испания без коронация и фанфари

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Летисия Ортис стана кралица на Испания без коронация и фанфари

Летисия Ортис стана кралица на Испания без коронация и фанфари 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Летисия Ортис, вече е Летисия Испанска, но стана кралица без много шум и фанфари

Летисия Ортис стана новата кралица на Испания. Дългоочакваната коронация на принц Фелипе, който от днес е крал Фелипе Шести мина без фанфари, без коронация и най-вече — без тържествени обреди.

Принцът се появи в парадна униформа, а съпругата му изглеждаше като бизнес дама. Церемонията по коронацията мина доста скромно — присъстваха само бившия крал Хуан Карлос, кралица София, една от инфантите с наследника си и Летисия Ортис с двете си дъщери.

Фелипе и Летисия Ортис станаха крал и кралица без много шум

Погледите на всички бяха вперени не само в младия крал, но и в Летисия. Бившата тв водеща очевидно бе щастлива, че става една от най-младите кралици на Европа, но се отнесе към коронацията по-скоро като към бизнес среща. През цялото време тя държеше съпруга си за ръката, заедно с двете си дъщери.

Коронацията мина бързо и почти спартански

След официалната част двойката взе участие в малък парад по улиците на Мадрид.

Парада също не продължи дълго

За зажаднелите за подобни празненства испанци, обаче парадът се оказа доста скромен и скучен. Липсваха карети и каляски, нямаше дълги шлейфове и официални рокли — новият крал само влезе в парламента, подписа се и си тръгна.

Целувки пред поданиците

Няколко официални снимки

И семейството се прибра у дома

Принцесата не носеше дори тиара, а вместо това заложи на скромни диамантени обеци. Така една от най-очакваните коронации в европа приключи без много шум. А Летисия Ортис и Фелипе станаха крал и кралица на Испания без корони и фанфари. Били твърде модерни за подобни традиции.

Клюки.вс препоръчва и: