Благой Георгиев заряза Биляна Евгениева – тя в Перник, той вилнее в София

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Благой Георгиев заряза Биляна Евгениева – тя в Перник, той вилнее в София

Благой Георгиев заряза Биляна Евгениева – тя в Перник, той вилнее в София 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Благой Георгиев остави и Биляна Евгениева

Благой Георгиев отново е волна птичка. Той заряза последната си тръпка Биляна Евгениева и купонясва с приятели по столичните заведения. И докато Биляна се върна в родния Перник още преди няколко дена, то Благой е засичан да купонясва из родните и то в компанията на Валери Божинов.

Докато Николета Лозанова си прави реклама на негов гръб, Джийзъса май обърна гръб на новата си тръпка. В последното си интервю за „България днес“, той заяви, че си гледа семейството много добре и никой няма право да му се меси.

Благой Георгиев кръстосва между Правец и София

По всяка вероятност, повод за прекратяване на бурния романс между двамата е непостоянството на футболиста, както и клюките, че са двойка. Благой заяви, че двамата просто се забавлявали и не вижда нищо лошо в това. С изключение на факта, че официално е обвързан с красива жена, от която отгоре на всичко има и две деца. И макар това да не е първият път, когато Благой Георгиев се впуска в луда авантюра с красива мацка, всички се чудят дали Христина ще му прости поредната забежка или ще му затвори вратата под носа.

Биляна Евгениева в Перник, пуска многозначителни постове в мрежата

Но Благой Георгиев за пореден път показа непостоянството си в любовта. Но купонът тече, Джийзъса обикаля столичните нощни заведения и дискотеки и може би вече е фиксирал нова изгора. Близки негови приятели подметнаха, че скоро се е прехласвал по певицата Анелия, но тъй — като сърцето й вече е заето, е останал на сухо.

Клюки.вс препоръчва и: