Мерием Узерли в тайна любов със звезда от „Великолепния век“

2
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Мерием Узерли в тайна любов със звезда от „Великолепния век“

Мерием Узерли в тайна любов със звезда от „Великолепния век“ 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Мерием Узерли има нов покорител на сърцето си. Красивата актриса е в тайна връзка със свой колега от „Великолепния век”, научи Kliuki.ws.

Мерием Узерли и Енгин Йозтурк имат любовна връзка, която все още пазят в тайна. Султанката Хюрем и принц Селим от хитовата поредица за „Великолепния век“, в реалния живот са свързани не с приятелска, а с интимна любов. Новината е потвърдена от самия Енгин след приключването на последните снимки.

Двамата са красива двойка и зрителите на сериала се надяват Йозтурк да даде на красивата Мерием това, което бащата на дъщеричката на актрисата не успя, пишат от plusinfo.mk.

Мерием Узерли влюбена до уши

Да припомним, че Мерием Узерли неотдавна роди малката си красива Лара, като таткото—бизнесмена Джан Атеш, не бе допуснат да я види.

Актрисата залюби колега от „Великолепния век“

Популярната актриса не отрича, че не желае до себе си бащата на Лара. Това тя споделя с приятели от Истанбул, макар че няма нищо против дъщеря й да познава баща си.

„Лара и баща й скоро ще се срещнат”—кратко отговори Мерием на въпросите на любопитните. Тя категорично отказа да изпълни молбата на Атеш да присъства на раждането и малката да носи неговата фамилия. В регистрите бебето е записано с името Узерли.

Мерием обяснява постъпките си с реакцията на бизнесмена, когато разбрал, че е бременна. Той бил категоричен, че не иска бебе и я уговарял да направи аборт. Това сломило любовта на актрисата към Атеш и тя скъсала всякаква връзка с него.

Новият избраник на звездата

Днес екранната Хюрем Султан се радва на малката си красавица, като използва всеки хубав миг да я разхожда навън. А може би много скоро до нея ще бута количката и новата й любов Енгин Йозтурк.

Клюки.вс препоръчва и: