Как да разберем, че любовта си отива?

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(9 гласа, оценка 5 от 5)

Как да разберем, че любовта си отива?5 от 51 от общо 9 гласували.

Как да разберем, че любовта си отива?

Когато обикнем и се обвържем сърдечно, ние вярваме, че това е за цял живот. Но често настъпват „внезапни раздели“ , които провокират въпроса:

„Кога и как е пропуснат момента да се съхрани любовта?“

Ето някой SOS сигнали, на които е добре да обърнем повишено внимание:

1. Вниманието е притъпено.

Било е време, когато всяка ваша дума е пораждала трепет и емоции в партньора ви. Например, сте споделяли за вашия нов и артистичен лак, а той с ентусиазъм го е обсъждал. Дори да сте говорили за банални истини или войната в Сирия, това е било „важно“, защото сте го казали вие.

А днес, той обидено сменя темата и ви напомня, че не сте купили от любимите му бонбони…

Все по-често забелязвате, че темите свързани с вас или общото ви бъдеще не му въздействат, а той ви отговаря вяло и с по-голямо безразличие.

2. Нови увлечения.

Твърди се, че резки промени в увлеченията, може да е сериозен признак за лична неудовлетвореност или проблеми във връзката ви.

Ето един интересен случай, който искам да преразкажа. Жена забелязва, че мъжът й напоследък много се увлича по котки, намира, че те могат да „хармонизират домашния уют“, че те са „милички и хубави за гушкане“. До скоро обаче, не е понасял и мисълта за домашен любимец.

И въпреки че всичко останало е привидно същото, той я „изненадва“ с изневярата си. Оказва се, че е влюбен в комшийката, която по една „случайност“ имала котка.

3. Харесва ви да сте независими.

Него го влече, все повече да „рита топка с приятели“, да ходи на фитнес или някъде навън, където да се „освежи“ след тежкия работен ден. Вие пък бъбрите с приятелка по телефона с часове, за да се разтоварите.

След това обсъждате, колко е полезно да сте по-независими. Вече признавате, че „не е същото“, но не бързате да се разделяте, а отчуждението настъпва…

4. Ревността е минало.

Той се отдалечава с мобилиня си телефон, води дълъг и приглушен разговор, а у вас нищо не трепва.

Вие му заявявате, че искате да отидете на излет с компания за една седмица, а той приветства това ваше решение или пък маха с ръка, демонстрирайки незаинтересованост.

Вие се улавяте в мисли, че „велика конспирация“ на никого не му е нужна, че дори да има забежки, това не е повод за тревога…“вие сте надраснали този етап“…и се учудвате на безразличието си…

5. Увеличават се караниците.

Все по-трудно си прощавате. И дребни жестове ви дразнят. Спорите за това, кой е трябвало да изхвърли боклука, кой върши повече работа.

Той е на мнение, че гледате много телевизия, вие пък считате, че е зает предимно със себе си…недоволството изплува във всекидневни недоразумения и конфликти. Накрая и двамата не се интересувате от резултата и си казвате: „Е, скарахме се, голяма работа. Ако не се сдобрим, не е страшно или толкова лошо“.

6. Проблеми в секса.

Разбира се, всички двойки преживяват спад в сексуалното привличане поради, умора, здравословни проблеми, психически и физически неразположения.

Но когато няма обективни и ясно очертани причини, това е повод за сериозно притеснение.

Както знаем, секса не е „всичко“, но без него не може.

И ако попаднем в подобна ситуация, обикновено сме склонни сами да дефинираме оправдания, защото не искаме да повярваме в една или друга истина.

7. Вече не обичате едни и същи неща.

До скоро ви е било приятно да сте заедно в компания, да се развличате на море или планина.

Сега той предпочита да играе шах с приятели, а вие не понасяте тази игра. Дали пък той не знае за това?

Вие искате да отиде на цирк, а за него е смешна и детинска тази прищявка. Забравил е, колко много сте се смеели преди на клоуните и техните закачки.

Всъщност, причината да не харесва вече това развлечение, може да не е „цирка“, а самите вие.

Сигналите, които получаваме всеки ден, са важни и много ,едва ли е възможно да бъдат обхванати всички.

Но, ако не желаете да ви зарежат „внезапно“ и „необяснимо“, не забравяйте, че любовта е „теорема, която трябва да се доказва всеки ден“!

 

 

<

>> >