Люси Иларионов за скандалните снимки на Ани Хоанг и Крум: Не ревнувам – аз ги снимах!

1
Добави коментар
milk1
milk1

„Аз съблякох Ани и Крум и аз ги снимах“, каза режисьорът по повод горещите кадри на годеницата си и фолк певеца Крум, които заляха интернет пространството преди дни. 

“Те имат прекрасни тела и точно това исках да уловя с камерата. Не правя самоцелна сесия, а това е клип към тяхно парче, който ще излезе наскоро. Веднага ме обвиниха, че правя порно, но трябва да се прави разлика между еротиката и порното. Моите снимки са еротични. Никъде няма да видите зърното на гърда, или полов орган. Да, те са голи, но загадъчно голи, виждат се красивите извивки на телата им, но не правят нищо, освен да се прегръщат, или да вървят, хванати за ръка, към морето.“

Люси се дразни, че у нас не се цени красотата на женското тяло и казва, че в театъра самият той е играл роля, в който е бил чисто гол. 

“Голи са се снимали почти всички световно известни артисти и никой не твърди, че са правили порно. Важно е да се долови тънката граница на еротиката.“ Той допълни, че не ревнувал приятелката си от Крум и техните докосвания.

 „Все едно да ревнувам, ако я поканят да се снима във филм и трябва да се целува с главния герой“, възмущава се режисьорът. 
Форумци обаче не са толкова широко скроени и твърдят, че клипът ще е скандален, освен, ако таланта на Люси не го направи една приятна за окото гледка. 

„Има още много такива снимки“, пуска бомбата Люси и се закани да ги пусне в мрежата.

Снимка: static.blife.bg Автор: Sisi

Люси Иларионов за скандалните снимки на Ани Хоанг и Крум: Не ревнувам – аз ги снимах! Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)