Галена в ретро снимки: Пълна и с кофти прически

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Галена в ретро снимки: Пълна и с кофти прически

Галена в ретро снимки: Пълна и с кофти прически 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Галена преди беше доста пълна, припомнят тези ретро снимки

Галена днес е супер елегантна и фина, но в миналото си беше съвсем друго момиче. Когато изгря на небосклона на чалгата, тя дори си беше доста пълна. Килограмите й личаха отдалеч, въпреки че нямаше нищо кой знае какво излишно. Феновете си я харесваха такава, каквато е. Чарът на Галена е безспорен.

Още тогава тя омая публиката завинаги, а в момента е на върха на всички класации. Тялото й се е променило много, защото Галена реши, че трябва да влезе във форма.

Галена в зората на кариерата си

Тя спортува, спазва диети, грижи се за себе си и резултатите са налице. Вярно е все пак, че малко е залитнала и е тръгнала по следите на Преслава, която отслабна драстично. Повечето от почитателите й си я предпочитат по-пищна, даже тъкмо като от снимките, които виждате тук. Галена се обличаше и прекалено провокативно.

И стилът на певицата търпеше критики

А в настоящето тя самата се изживява на моден дизайнер и все по-рядко си позволява подобни гафове. Само допреди година, късите рокли и палавите деколтета бяха изключително характерни за нея, но Галена рязко прекрати практиката, след като се зае с изработката на дрехи.

Когато бяха млади

Ако скоро сте били на участие на Галена, ще забележите, че тя го раздава буквално като икона… Вкусът на Галена внезапно стана съвсем нетипичен за нея, започна да се носи все едно е дама от класа.

Клюки.вс препоръчва и: