Надя Пеловска поиска стола на Агнеса Ставарова :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

0
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Председателят на Районен съд – Враца Надя Пеловска е подала документи в обявения конкурс за шеф на Окръжния съд в града, научи tribali.info. Така тя стана вторият кандидат за мястото, което се заемаше през предишния мандат от Агнеса Ставарова. Настоящата шефка на храма на Темида първа внесе във ВСС своята концепция за развитието на съда през следващите пет години. Надя Пеловска пък бе сред магистратите, които бяха издигнати миналата година за нови членове на Висшия съдебен съвет, но не събра достатъчно подкрепа.
„Мотивите да се кандидатирам и да участвам в обявения конкурс за заемане на длъжността „Административен ръководител-председател” на Окръжен съд – Враца се основават както на повече от 18-годишния ми трудов стаж като съдия, така и на опита, качествата и уменията, които съм придобила и съм показала като административен ръководител. На базата на опита ми като съдия, считам че имам достатъчно професионални познания, които ми позволяват да се справям с всякакъв вид и сложност дела. Тази увереност имам поради това, че всички мои досегашни атестирания са приключвали с максимално високи резултати.”, пише в концепцията на съдия Надя Пеловска.
В петък изтече крайният срок, в който желаещите да подадат документите си за председатели на Окръжни и Районни съдилища в страната, трябваше да подадат документите си за участие в надпреварата за шефските места. Очаква се до дни от Висшия съдебен съвет да обявят и датата за същинския конкурс.

23-06-2014 г. 11:17 ч. | прочетено: 1370, коментари: 2 |