Спечелете 10 златни и 100 сребърни монети от GRAWE

1
Добави коментар
pgp

Желаещите да участват трябва да:

1. посетят интернет страницата на “ИГРАТА” на адрес www.hellograwe.bg

2. Да се запознаят с Официалните Правила на “ИГРАТА”.

3. Да натиснат бутон „Играй“, да събират и „застраховат“ възможно най-много монети в “ИГРАТА”, преминавайки през всички препятствия под формата на въпроси.

4. Да попълнят регистрационната форма със своите име, e-mail и телефон, след като преминат през всички препятствия на “ИГРАТА”, съгласявайки се с Официалните Правила на „ИГРАТА“. За успешна регистрация е необходим поне един правилен отговор по т. 10.3.

Всеки участник може да играе неограничен брой пъти на „ИГРАТА“, без да се регистрира.

За да участва в лотария за награда участника може да играе и да се регистрира не повече от 3 пъти на ден за периода на кампанията.

Описание на наградите

10 златни медала, наричани в тези правила монети, с гравиран „Св. Георги Победоносец“ с характеристики:

Емисия: 2013 Метал: Au 995/1000 Тегло: 2.25 gr. Размер: 16 mm. Дебелина: гладък

100 сребърни медала, наричани в тези правила монети, с гравиран „Св. Георги Победоносец“ с характеристики:

Емисия: 2013 Метал: Ag 995/1000 Тегло: 3 gr. Размер: 16 mm. Дебелина: гладък

Тегленето на наградите ще се извърши измежду регистрираните участиници в играта в присъствието на нотариус всеки понеделник от двата периода на провеждане на ИГРАТА, както следва:

30.06.14 г.

07.07.14 г.

14.07.14 г.

21.07.14 г.

28.07.14 г.

Всяка седмица ще бъдат теглени по 11 печеливши участника и най-малко три резерви. Първият изтеглен от томболата ще получава златни монети, а останалите 10 ще получат по 1 сребърни монети

Всички награди ще бъдат изтеглени на лотариен принцип.

След успешна регистрация всеки участник играе за всички видове награди. Един участник може да спечели не повече от една седмична награда. След спечелването на една награда на седмица- независимо дали златна или сребърна монета, печелившият участник не може да продължи да участва за другия вид награда в същата седмица.

Печелившите ще бъдат уведомявани за спечелването на награда в срок от 5 дни след изтеглянето на наградите, като имената им ще бъдат обявени в секция „ПЕЧЕЛИВШИ“ на интернет страница www.hellograwe.bg и уведомяване чрез е-mail и/или по телефон от страна на ОРГАНИЗАТОРА.

В срок до 10 дни от уведомлението за спечелване на награда, печелившите участници следва да потвърдят по e-mail или телефон желанието и възможността си да получат наградата

Наградите се доставят за сметка на ОРГАНИЗАТОРА в срок от 10 работни дни след потвърждаването от страна на изтеглените печеливши на адрес в Република България, посочен от печелившия. Доставките се доставят от куриерска фирма.

При получаването на награда от служител на куриерска фирма, спечелилият участник следва да представи лична карта или друг документ за самоличност, за да се удостовери, че той е печелившият.

Наградата се получава лично. Лице, различно от печелившия участник, може да получи награда на посочения адрес, само с писмено пълномощно.

Краен срок за участие: 25 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.