Котли на пелети модел FL – пелетни котли цени, пелетни горелки цени, КлиВенТо

1
Добави коментар
bgitgroup
bgitgroup

пелетни котли цени невероятни пелетни котли за всеки дом. Професионални пелетни котли цени. пелетни котли цени има в кливенто. кливенто са уникален представител на фирми, произвеждащи качествени пелетни котли цени. Когато дойде есена и студените дни, всеки се замисля за отопление и за цената му. Хората започват да се замислят с каква печка и какво гориво ще им е най изгодно. пелетни котли цени ще окажат много добре влияние на семейния бюджет, намалявайки разноските осезаемо.

 

пелетни котли цени можете да получите от наш представител на националния ни телефон. петените горелки са сравнително нова технология, която излозва пелетни пресовки от дървени честици. техният коефициент на полезно действие е много по-висок от стандратните дърва, а цената им излиза доста по-ниска. пелетни котли цени са изключително икномични и рентабилни

Нова, подобрена версия на чугунен котел с висока ефективност. Лесно и удобно преминаване от режим на работа с дърва или въглища в режим на работа с пелети, посредством затваряне на горивната камера със съответстваща на използваното гориво вратичка. Клас на ефективност 3 – EN 303-5. Разполага с обемна горивна камера при компактни външни размери и широка врата за пълнене. Предлага се в комплект с регулатор на тяга, допълнителна клапа за димните газове и тава за пепел. Мощност 19 – 50 kW.

 

Гаранционен срок на котела – 5 години

 

Могат да бъдат закупени по Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL) с 20% намаление.

 

 

Произведен от FER Gruppo Ferroli Италия