Спечелете 44 броя карти GiftCard, всяка на стойност 100 лв. от Nestle

1
Добави коментар
pgp

Продукти за участие в промоцията:

всички продукти с марка KIT KAT®, NESTLE® МУРА®, NESTLE® ЖИТЕН ДАР® и продукта NESTLE® Кокос

Награди

44 броя карти GiftCard, всяка една от тях на стойност 100 лв.

Картите са валидни за всички търговски обекти, които работят с POS терминал. Сумата не може да бъде изтеглена в брой.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, закупува от участващите продукти, на стойност не по-ниска от 1/един/ лев. След което потребителят заявява участие в специално разработен за целта интернет сайт на адрес www.nestlechoco.bg само с въвеждане на дата, код, час и сума от касовата бележка. Всеки регистриран потребител има право на спечелване до 3 пъти в периода на промоцията.

Печелившите се теглят всеки ден в 00:00 часа, като в ежедневната томбола участват всички регистрирали се до този час потребители.

Участникът е длъжен да пази опаковката от продукта/тите и касовата бележка от закупуването им през периода на промоцията, които ще му бъдат изискани при получаване на наградата.

Печалбите ще се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. След успешна заявка за участие чрез интернет адрес www.nestlechoco.bg всеки участник ще получи обратно съобщение дали се е регистрирал успешно.

Наградите – GiftCard на стойност 100 лева, ще се теглят всеки ден, по една GiftCard точно в 00:00часа. Печелившите от тегленото ще бъдат анонсирани на следващия ден в 08:00часа на сайта на промоцията, както ще получат и имейл, на посочения от тях имейл адрес с потвърждение, че са спечелили.

Представител на организатора на промоцията в рамките на 48 часа ще се свърже лично с всеки от спечелилите участници за предоставяне на точен адрес за получаване на наградите GiftCard, както и за уточняване на времето и начина на връчване на наградата от служител на куриерската фирма. Наградите се получават, чрез куриерските услуги на фирма „Тип Топ Куриер“ в срок до 30 /тридесет / дни от обявяване на спечелилите участници на интернет адрес www.nestlechoco.bg. В случай, че на адреса, посочен от спечелилия участник няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най-близкия офис на Тип Топ Куриер, на който до петия ден от датата на оставеното съобщение спечелилият участник може да си получи пратката. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на организатора на промоцията.

При получаване на наградата участникът следва да представи опаковката/ите на закупените продукти , заедно с касовата бележка от направената покупка, направена през периода на промоцията: 06.06.2014 – 19.07.2014

Краен срок за участие: 19 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.