Националният военноисторически музей получи „Сертификат за отличие“

0
Добави коментар

Националният военноисторически музей получи „Сертификат за отличие“

23.06.2014

Националният военноисторически музей (НВИМ) бе отличен със „Сертификат за отличие“ (The Certificate of Excellence®) от най-големия и популярен туристически портал в света TripАdvisor.

Престижната награда се връчва на институции в сферата на туризма, които продължително във времето са оценявани високо от своите посетители. За да бъде удостоен с тази награда, НВИМ е поддържал рейтинг в TripАdvisor минимум 4 от 5 точки, а гостите на музея редовно са публикували положителни отзиви в туристическия сайт.

Порталът TripАdvisor  съставлява най-голямата туристическа общност в световен мащаб, достигайки близо 260 милиона уникални посетители месечно и повече от 150 милиона мнения и становища, които обхващат над 4 милиона туристически обекта в целия свят.

„Отличен музей, изключително добре поддържан и организиран“, „Непременно посетете“, „Най-добрият музей, който съм виждал в България“, “Не го пропускайте“ са само някои от отзивите публикувани в профила на Националния военноисторически музей в TripАdvisor.