Senso LB-бял | Офис мебели и офис столове от Интеза Ком

2
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

Описание на продукта

Работен стол Senso LB e еднакъв с Директорски стол Senso, като разликата е във височината на облегалката. Ниската облегалка го прави по още по стилен и елегантен. На гърба на облегалката стола има опция за поставяне на закачалка или шалче за дамите. Кожата на седалката и облегалката също са изработени от висококачествена еко кожа. Моделът Senso LB е с хромирана метална кръстачка и с механизъм, който позволява тегло на седящия до 120 кг. Елегантните подлакътници обвити с кожени калъфи го правят още по-забележителен. Този модел е един от най-търсените и предпочитани от клиентите. Предназначението му е свързано с различни помещение: от офиси до фризьорски салони. Работен стол Senso LB се предлага в няколко цвята – черен, син, крем, кафяв, светло кафяв.

Инструкция за употреба:

Оглеждайте Вашия стол най-малко един път на 4 месеца, за да проверите, че всички болтове,винтове и свързващи елементи са затегнати.
За да почистите Вашия стол използвайте влажна кърпа с почистващ препарат използван за тази цел.
За да премахнете необичайни петна върху дамаската или кожата, използвайте специален разтвор предназначен за почистване на петна, като спазвате и следвате инструкциите на производителя.