5 неща, които ще се случат в личния ви живот между 25 и 30

4
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Завършихте университета най-накрая. Честито на спечелилите! Ако вече имате работа, браво на вас. Ако нямате – успех в търсенето. Нещата обаче са напът да се променят, братя. Вярвате или не, момичетата, които сваляхте като студенти, са поумнели също. Фразите „Ела да гледаме филм“ или „Хайде да пием у нас!“ вече няма да имат същия ефект, какъвто имаха само преди няколко месеца. Но не се тревожете, приятели. Това, че нещата се променят, не значи, че ще станат по-лоши. Противно на това, което сте чували, много от тези промени са всъщност доста готини. На всеки от нас му се налага да направи някои компромиси със себе си, когато трябва да премине от студентския към реалния начин на живот, но същото важи и за любовния.

Ще преживеете минимум един „сух“ период

Ние твърдо вярваме, че лошите новини трябва да се споделят първи. Определено прави нещата по-лесни в дългосрочен план. Няма лесен начин да ви го кажем, но по някое време след завършването си ще преживеете чудовищен „сух“ период – горе главите, случва се и на най-добрите от нас. Освен ако не сте от пичовете, които се женят за гаджетата си от университета или гимназията, в един момент ще дойде време, когато няма да може да се уредите със секс дори да се намирате в маймунски бардак с торба банани на гръб. Най-добрият начин да приключите по-бързо с това недоразумение е драстично да намалите стандартите си, защото така или иначе ще ги занижите в един момент. Един приятел казваше, че с красива жена всеки може да прави секс, но истинският майстор трябва да може да го направи и с грозна. Вашите приятели ще започнат да ви се подиграват почти веднага, но по-късно много ще се смеете на историята.

Ще правите секс с поне една бивша

Може би защото сте се върнали да живеете в родния си град за първи път от години насам или защото сте твърде отчаяни и искате да излезете от „сухия“ период (вижте предишната точка), но каквато и да е причината, има огромен шанс някоя сутрин да се събудите до познато лице. Това не се отнася само за бивши гаджета. Може да е някоя предишна и неосъществена тръпка или момичето от съседния клас, с което обичахте да си говорите. Което и да е момичето, трябва да ви е ясно, че някоя вечер ще прекалите с уискитата, ще се пишат пияни съобщения, ще се плаща на таксиметрови шофьори и в крайна сметка ще правите секс. На сутринта ще се чувствате неловко, но почти със сигурност и мацката до вас ще се чувства по същия начин, така че няма за какво да се притеснявате.

Ще водите момичета на такива места, на каквито не сте си представяли

В университета имаше такива класически места за посещения, които спокойно можеха да се определят като среща. През годините природата на срещите еволюира малко като премина през ходене на кино и посещения на малко по-лъскави барове, но всичко това е в минало време. Сега вече сте зрели мъже и от вас се очаква да подхождате с креативност. Пробвайте да я заведете някъде на открито и добавете към обстановката морска храна и свещи. Това със сигурност ще има много по-голям успех, отколкото тъп филм и джънк фууд!

Приложенията и социалните мрежи ще станат вашият най-добър приятел

Приложенията и социалните мрежи служат като чудесен начин да прекарвате скучните часове в офиса. Всеки от нас има по трима приятели, които са спали с някоя, с която са се запознали в социалната мрежа, но не го взимайте на сериозно. Не бъдете този идиот, който е тръгнал да си търси жена онлайн. Често жените, които можете да свалите още във Facebook, не са особено добри и надеждни партньори в живота. Да си знаете…

Ще разберете, че никой не знае какво точно прави

Ако питате който и да е двадесет и няколко годишен младеж как е положението при него, в 90% от случаите ще ви отгори „Много съм зает“ , което преведено на нашенски означава „Нямам абсолютно никаква идея какво да правя с живота си, затова ще се правя на много зает, за да не изглеждам като абсолютен бездарник.“ Истината е, че повечето от нас са израснали с идеята, че след завършването задължително трябва да знаем с какво точно ще се занимаваме и да имаме ясно развит и изпипан в подробности кариерен план. В реалността много малък процент от младите хора са го измислили и знаят какво ще правят с живота си и в повечето случаи тези хора са гадняри. Не бъдете такива! Не казваме, че трябва да захвърляте златни възможности, само за да си изкарате много добре, но не се страхувайте да живеете по собствените си правила. Ходете на колкото се може повече срещи, излизайте с колкото се може повече момичета и не преставайте да се правите на идиоти с приятелите си. Ако се забавлявате, нещата ще си дойдат на мястото. Тези години са най-добрите от живота ви и трябва да ги изживеете така, че да си заслужават. Другият вариант е да сте като онези, които се кротват на 24 и след това зарибяват хората за различни застраховки и шефът им е някой абсолютен катър. Изборът е ваш…