Спечелете комплект медицинска козметика Flexitol и още награди

1
Добави коментар
pgp

Участието в Кампанията изисква Участникът да хареса страницата на Flexitol във Facebook – https://www.facebook.com/flexitolbg.

Участникът трябва да предостави лични данни – име и e-mail, за да може Организатора да се свърже с него след приключване на Играта, ако той е сред печелившите участници.

Участникът трябва да открие 8 двойки продукти на Flexitol, като така си гарантира участие в томболата за излъчване на печеливши играчи.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Наградите са:

1 Комплект, включващ: Хидратиращ стик, лосион за тяло и балсам за устни. 2 броя Лосион за тяло. 10 броя брандирани платнени торбички.

Имената на участниците в Кампанията, които печелят награди, ще бъдат обявени след теглене на жребий, включващ имената на всички участници, отговарящи на Условията за участие. Наградите ще бъдат изтеглени след приключване на Кампанията на 07 юли 2014 г.

Имената на печелившите участници ще бъде обявявен на официалната страница на Организатора във Facebook на адрес https://www.facebook.com/flexitolbg след провеждане на съответното теглене.

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелените награди, и начина на получаването им, чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail адреса, посочен от съответния участник при изпращане на заявката за участие. В случай че печеливш участник не отговори на съобщението в рамките на 3 (три) работни дни от изпращането му, той губи правото си да получи своята награда.

Краен срок за участие: 07 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.