Фотокнига за детска градина Приказка – Димитровград

1
Добави коментар
melangestore
melangestore

Кое кара децата да получат усещане за това, което излъчва една книга? Снимките по страниците й!
Малките деца, преди да се научат да четат, разказват с въодушевление приказките от страниците на базата на снимките, които са визуалното представяне на текста.

Точно тук ще представим фотокнигата ОДЗ №2, филиал „Приказка“ Димитровград.
Четвърта група – малки „абитуриенти“, които детската градина изпраща в първи клас.

Фотографът заел се с фотосесията е Росен Тодоров. С професионалния си подход той индивидуално предразположи всяко от децата да се отпусне пред обектива и даде най-истинската си усмивка.

Двете госпожи на тази група са Наташа Генчева и Ралина Делчева, но по заместване точно тази година на мястото на г-жа Делчева, Геновева Попова поема групата. Тя е младши учител и това са първите деца в нейната практика на учител. Тя живо споделя чувството, какво е да си учител на тези 26 слънца:

Първият ден, когато прекрачих прага на детската градина видях 26 чифта вперени в мен очи, търсещи и очакващи нещо ново, интересно, малко изплашени, но пълни с очакване и надежда… за сигурност, за едно ново приятелство.
А от страниците на тази фотокнига сега виждам очи… приятелски… жадуващи за новото, което ги очаква, невинни, но толкова пораснали и различни от онези, които срещнах в началото на учебната година! Очички, които никога няма да забравя… ”Моите” деца!!!

Също така тя сподели, че нейното призвание е да бъде учител.

Възхищение и адмирации!

Благодарности поднасят г-жа Попова и  г-жа Генчева към родителите, които са поверили децата си на грижите им и са гласували доверие.

г-жа Попова:
И всеки път, когато разгръщам тази фотокнига си мисля:
– Какви прекрасни деца… Първите деца, в моята кариера и дано всичките да са такива!!!

 

г-жа Генчева:
– Пожелавам на децата един незабравим момент с първия звънец, който на есен ще бие за тях – първокласниците! Нека им донесе много надежди, очаквания и отлични оценки!

Ние от EvgaBook искаме да благодарим за това, че избрахте нашите фотокниги. Освен на учителките от групата, тежката дума за избора бе и на родителите на бъдещите „първолачета“.

Дизайнът на фотокнигите е изчистен, даже и пораснали, децата ви ще ги разглеждат с удоволствие и малко носталгия към детската градина и любимите им госпожи.

Размерът на фотокнигите е 20х15, страниците са 14 на брой. Кориците, както и страниците са твърди.

В случай че Ви интересуват цените на фотокниги за детска градина, училище или персонални, информация може да намерите в този линк: Цени фотокниги

За фотокниги на друга тематика, юбилейни, сватбени или други, може да разгледате в линковете, които са посочени.