Скандално! Ето, че и Кучкова си има цена! Обязди чалга певеца Константин за пари ГОЛА!

1
Добави коментар

Елена Кучкова определено не е толкова скромна, за колкото се представя!

Ако до скоро Еленчето се опитваше да убеди всички, че е скромна и почтена, то този мит, или по-скоро лъжа, бе категорично разбит на пух и прах.

Особено, след като Кучкова стана поредната „Мис Плеймейт” всички медии започнаха да я „разследват” и да се интересуват от нея и миналото ѝ. Всеизвестен факт е, че Кучкова е била еротична танцьорка по барове, но категорично отричаше да има тарифа и цена, след заплащането на която да може някой да си я поръча. Оказа се, че такава цена все пак

Advertisement:

Advertisement:

има и то не много голяма. Елена можело да бъде поръчана от всеки готов да заплати съответната сума, независимо дали е известен или не.

Вярно е, че Елена е доста по-класна от останалите плеймейтки като Черната Златка, та дори и Николета, но това в никакъв случай не оправдава лъжите, които наговори преди време, че не се предлага и продава по заведенията. Всъщност стана ясно, че прави и двете неща, а едно от най-запомнящите ѝ се участия било това по случай рождения ден на поп-фолк певеца Константин, който си поръчал Елена и още две нейни колежки да разгорещят

партито.

И го направили..

Кучкова дори се пооляла малко, защото се появила обсипана само с фалшиви камъни и прическа.. Нищо друго по нея.. В един момент девойката се отпуснала и възседнала четала на Константин, а единственото, което я спирало да свали ципа му била Надя, която пък приела танца с усмивка. За това парти доста дълго време се говори след това, но тогава никой все още не знаеше коя точно е Елена Кучкова. По-късно, обаче, когато тя стана „Мис Плеймейт” скандални подробности от миналото ѝ започнаха да излизат наяве, разкриха колегите от skandalno.net.