Спечели безплатна покана за двама за филма на Disney „Самолети: Спасителен отряд“

1
Добави коментар
pgp

В Томболата може да участва всеки, който регистрира промоционален код от касова бележка от направена покупка на стъклена чаша с анимационен герой от филма „Самолети: Спасителен отряд“ през периода на Томболата.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Томболата, е покана за двама за предпремиерна прожекция на анимационния филм „Самолети: Спасителен отряд“, която ще се състои на 16.07.2014 г. от 18:30 часа („Наградата“). Предпремиерата на филма „Самолети: Спасителен отряд“ ще се прожектира в следните градове и кина:

            София, Cinema City Paradise Center;

            Пловдив, Cinema City Mall Plovdiv;

            Бургас, Cinema City Mall Galleria Burgas;

            Варна, Кино Арена Гранд Мол Варна;

            Плевен, Кино Арена Панорама Мол Плевен.

Всяка седмица в периода на провеждане на Томболата, ще се теглят и раздават по 10 (десет) Награди за прожекции във всеки от посочените градове, или общо 200 (двеста) Награди ще бъдат разпределени между градовете София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен.

Всеки, който желае да участва в Томболата, следва да закупи един брой стъклена чаша с анимационен герой от филма „Самолети: Спасителен отряд“, предлагани за продажба във всички магазини BILLA. На касовата бележка е отпечатан промоционален код, който клиентът трябва да регистрира за участие на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria. За регистрация на промоционалния код на www.facebook.com/BillaBulgaria участникът трябва да попълни следната информация: промоционален код, име и фамилия, телефон за връзка и града, в който би желал да гледа предпремиерната прожекция на анимационния филм „Самолети: Спасителен отряд“.

Една касова бележка, независимо от броя закупени чаши, може да бъде регистрирана само веднъж.

Промоционалният код представлява съчетание от 14 цифри и не включва други символи, като напр. букви, точки, знаци, черти и др. под.

Участникът е длъжен да пази касовата си бележка, върху която е отпечатан регистрираният промоционален код. Касовата бележка ще бъде изискана при получаване на Наградата съгласно т. 7 от Официални правила. При непредоставяне на касовата бележка Наградата не се предава на участника

Не се допуска регистрация на един и същ промоционален код повече от един път в рамките на периода на провеждане на Томболата.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Томболата.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печеливш участник, печелившият трябва да изпрати потвърждение за получаване на Наградата под формата на лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria, съдържащо трите му имена/три имена на лицето, което ще получи Наградата, град, телефон за връзка, промоционален код.

Краен срок за участие: 09 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.