Хиляди гледания за общото парче на Deep Zone и Наско

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Най-успешната денс формация Deep Zone, заедно с любимеца на публиката от X Factor Атанас Колев – Наско, пуснаха видеото към новата си песен ‘Зиг Заг’.

Меломан.бг във Facebook

За отрицателно време парчето успя са събере хиляди гледания.

Клипът е дебютна изява за Наско и рязка смяна в стила на Deep Zone – от денс към хип хоп. “Зиг Заг“ вече е с прогнозата да стане новият летен хит.

Песента има и английска версия, предназначена за интернационална реализация. Режисьор на Видеото е Радостин Събев- Шошо, а снимачната площадка е във Фабрика 126.

Зигзагообразните форми в клипа са навсякъде. Коридорите, облеклото и аксесоарите на артистите са само част от треската за зиг заг. Разчупената хореография  е дело на танцьорите на румънската поп звезда Антония.

Дори мебелите са специално създадени за Deep Zone и Наско – изработен е почти двуметров стол, който да съответства на концепцията на видеото. Наскоро Deep Zone се завърнаха от едномесечно турне в САЩ и Канада и вече тече лятната им програма от концерти и клубни участия из страната.

В “Зиг Заг“ тийн идолът Наско рапира на български и английски. Паралелно с участието си с Deep Zone, той работи и по свой солов проект, който излиза съвсем скоро от “Вирджиния рекърдс“.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It