Yanimar Carp – риболовен магазин на едро и дребно

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

През далечната 1980 година в Западна Европа да се риболовства на протеиново топче с монтаж на косъм става толкова популярно, че някои започват да ги правят и продават.

За първи път обикновеният рибар може да риболовства за шаран със стръв и монтаж, които му дават голям шанс за успех.

Готовите за употреба протеинови топчета във всякакви цветове и с всякакви аромати стават най-популярната стръв в риболова на шаран.

Предлаганите от ЯниМар Карп протеинови топчета са приготвени по изпитани рецепти за протеинови топчета от най-добрите съставки, които ще ви гарантират 100% резултат.

Нашите захранки за риболов са изработени по уникална рецепта и с най-модерна технология, гарантираща запазване на вкуса, аромата и ефективността на протеиновите топчета за дълъг период от време.

Протеиновите топчета са непретенциозни за съхранение и с удължен срок на годност.

ЯниМар Карп ЕООД се занимава с търговия на едро и дребно с протеинови топчета и pop-up топчета, захранки, дипове и други за риболов на шаран.

Фирма ЯниМар Карп ЕООД е официален представител за България на италианската марка  Rolly Carp, предлагаща машини за приготвяне на протеинови топчета които са по-добрата алтернатива на познатата дъска за протеинови топчета.

ЯниМар Карп ЕООД е и официален представител на MASSIVE BAITS – висококачествени протеинови топчета, захранки, дипове и различни флейвъри.

ЯниМар Карп ЕООД притежава и собствена търговска марка CARP 22, чрез която се стремим да предложим на най-запалените риболовци протеинови топчета и захранки с оптимално качество, изпитана формула с доказани резултати и конкурентна цена.

На нашите информационни страници можете да научите как се правят протеинови топчета и какви са най-добрите миксове, захранки и способи за риболов на шаран.