Bonbon Lingerie Vip Grand Opening в България

14
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

Присъствах на откриването на първия магазин в България Bonbon Lingerie – нестандартно и луксозно бельо. Беше шумно, беше забавно, много разголено и провокативно събитие!:)

Магазина се намира в City Center Sofia ниво 0. Хареса ми разнообразието в представените колекции – черно бельо на polka dots с много прозрачност, след това ренесансови рисунки върху телесни цветове (изключително много ми хареса), комплекти с черно-бели принтове – ърбан, модели в свежо синьо и коралово, имаше по-консервативна колекция в телесен цвят, както и изключително сексапилни модели в черна дантела. Не липсваха разкошни корсети, екстравагантни бодита, бельо с висока талия и много цветни, сексапилни аксесоари, нощнички и красиви бански.

Закъснях, за съжаление, и затова изпуснах полуголите момичета на кръстовището, които са шокирали шофьори и минувачи. Сигурна съм, че е било забавно :)) Но пък ги видях да позират с бельото на Bonbon Lingerie пред и във магазина, заедно с адреналинките от „Господари на ефира“. Водещият на събитието беше по боксерки Bonbon Lingerie, папийонка и сако 🙂 Атракцион! Мария Игнатова също пръскаше чар на събитието, както и други известни личности. 

Двете снимки са от Mimi’s fashion moments

И няколко блогърки се срещнали – Милена от Mimi’s fashion moments, аз, Анелия от Nojici и Теодора от The beauty in my life. 🙂

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари