Васил Паунов: „АНАГЕН- HR“ със стволови клетки ми даде нова коса и ново гадже!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Васил Паунов за силата на АНАГЕН-HR

Казвам се Васил Паунов, на 46 г. Когато минах 40- те години, косата ми започна малко по малко да капе и да оредява. За 3-4 години изпод някогашната ми коса, започна да прозира темето. Нямах намерение нищо да правя, приех го като нещо нормално. Макар че съм разведен, си имам две чудесни деца и не мислех за повторен брак. Така че всичко ми изглеждаше предначертано. Не приемах оплешивяването като някакъв особен проблем.

Но в живота винаги трябва да си готов за изненади – и приятни, и неприятни. Като повечето самотни мъже, бях регистриран в един сайт за запознанства и си пишех с няколко жени. Нещеш ли, един ден си харесах едно момиче – по- младо от мен с 12 години! От ден на ден си ставахме все по- близки. Много исках да се видим лично, но още не смеех.

Като повечето мъже, които харесват по- млади жени, неусетно започнах да обръщам по –сериозно внимание на външния си вид. Подложих се на диета, за да сваля биреното коремче. Но оставаше и проблема с косата. Да, оплешивяването вече ми беше станало проблем!

Сигурен съм, че тя би ме приела такъв какъвто съм, но все пак исках, когато се появим заедно някъде, да не се притеснявам, от възрастта си. Не исках да я излагам. Разтърсих се за нещо срещу оплешивяване, нещо, което да стимулира растежа на нова коса. Веднъж един приятел от чужбина ми каза, че използвал един продукт – „АНАГЕН- HR“. Бил със стволови клетки. Стана ми много интересно и го помолих да ми изпрати и на мен. Получих две бутилки от продукта.

Започнах третиране и резултатите започнаха да появяват към средата на първата бутилка от „АНАГЕН- HR“. След 40 дни оголялото ми теме се беше покрило с нови косми. С втората бутилка новата коса се сгъсти още повече. Бях безкрайно доволен!

Зареден с ново самочувствие – без бирено коремче и с коса, най- после събрах смелост да поканя на среща Мариана, моята любима от дистанция. Е, вече ми е и гадже!

Подробности за продукт № 1 срещу косопад и оплешивяване „Анаген-HR“ можете да научите ТУК: Кликни тук!

Спонсорирани връзки: