Спечели бестселъра „Вълка от Уолстрийт“

1
Добави коментар
pgp

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни стъпките, описани по-долу:

    Да хареса Facebook страницата на expressnews.bg     Да приеме Facebook приложението и да попълни бланката;     Да сподели Играта на своята Facebook страница;     Да покани поне трима приятели да се включат в Играта.

Специалната награда в Играта на expressnews.bg са три бройки от книгата „Вълка от Уолстрийт“ на Джонатън Белфърт. Общата стойност на подаръчния комплект е 48 лв.

Наградата е предоставена с любезното съдействие на издателство „Intense“, бул. Христо Топракчиев 11, ет. 2, офис 42, тел. 0877 700 785

Името на печелившия ще бъде изтеглено чрез електронен жребий автоматично в 23:59 часа на 03.07.2014г.

Ако печелившият не изпрати адрес за доставка и телефон за обратна връзка в 30-дневен срок от изпращането на уведомителен имейл от страна на Организаторите, наградата ще бъде предоставена на някой от другите регистрирани участници в Играта, избран на случаен принцип. 

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организаторите до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия.  В случай, че при посещение на куриер на посочения адрес за доставка, не бъде открит получателя, куриерът уведомява чрез съобщение за мястото и времето, през което наградата може да бъде потърсена от получателя в срок, не по-кратък от 15 работни дни.

Краен срок за участие: 03 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.