Зоомагазин Маруся

10
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Зоомагазин Маруся

Зоомагазин Маруся отвори врати през 2013 година. Намира се в Пловдив, квартал Кършияка – на ул. Победа 17, до чейнджбюрото. Основната причина, поради която решихме да направим зоомагазин точно тук е, че липсваше наоколо добре зареден магазин със стоки за домашни любимци, а нашата цел е да Ви улесним.

Заповядайте при нас и ще се убедите, че разполагаме с изключително богата наличност от храни и аксесоари за дом.любимци, включително – гранулирани и консервирани храни за кучета и котки, зайци, морски свинчета, хамстери, чинчили, домашни порчета. Разполагаме с щанд Акваристика, откъдето можете да си купите декоративни рибки, храна за тях, както и аквариуми и аксесоари. Птиците също са наша слабост и предлагаме разнообразие от смески и готови разфасовки за папагали и канарчета, както и птички.

Еврозоовет Маруся предлага храни и аксесоари за

кучета
котки
гризачи
влечуги
птички
рибки

В Еврозоовет Маруся, пазаруването на стоки за домашните Ви любимци е съпроводено с професионални съвети – информация и препоръки за храните, начините на хранене, отглеждането и препоръчителните грижи за тях.

Ние сме тук, за да бъдем част от Вашият малък свят! Заповядайте!

Къде се намираме и с какво работно време работим – вижте тук >>>