Най-после си намери призванието! Анн Джи стана елитна компаньонка в Италия!

15
Добави коментар

Една от най-популярните фитнес и бодибилдинг маниачки у нас –Анн Джи смени танците и фитнес тренировките за танци на пилон.

Така и неуспялата да се наложи като поп и хип-хип певица Анн Джи най-накрая откри кое е призванието ѝ. Хубавицата доста дълго време се подвизаваше по чалготеките като го играеше екзотична танцьорка. На няколко пъти тя бе забелязвана да кърши бедра в столичната дискотека на Коцето, а от време на време бе засичана и в

Advertisement:

Advertisement:

пловдивска дискотека. Явно това, обаче, не я е задоволило и тя реши да си опита късмета в Италия.

Наскоро научихме от Горещата арена, че фитнес маниачката и танцьорка е заминала за Италия, където бе решила да си пробва късмета като манекенка и фотомодел. Това, обаче, така и не се случило. За сметка на това пък местни бизнесмени забелязали нашенката и ѝ предложили да ѝ плащат, само за да им прави компания, докато са по срещи. Разбира се,

Анн Джи се съгласила срещу сумата от 2 бона на среща да придружава „шефовете си”. Дори стана ясно, че от време на време им пускала аванс и им танцувала на пилон.

В крайна сметка заминаването ѝ се оказало не чак толкова голям провал, защото по този начин не изгрялата певица хем си позволявала охолен и луксозен живот, хем получавала пари за това, което пък и помогнало да понатрупа малко спестявания, с които да преживява у нас, след като се прибере.