Спечелете един от 5 комплекта Veet Beauty за едно страхотно лято!

3
Добави коментар
pgp

Всяка жена има своята неустоима страна. Готова ли си да откриеш своята?

Разкриваме ти тайните, които ще ти помогнат да опознаеш своята неустоима страна. Качи снимка, изобразяваща твоя неустоим момент, след това използвай филтрите, за да добавиш още малко блясък. Можеш да участваш в жребия, след като получиш 10 гласа от свои приятели.

За да участвате за спечелването на награда, трябва да направите следното:

1. Да “харесате” страницата на Veet Bulgaria във Facebook

2. Да посетите страницaта на Veet Bulgaria във Facebook и да качите авторска снимка, изобразяваща момент, в който сте се чувствали „неустоима“, да добавите към нея някакъв визуален ефект и да напишете какво Ви кара да се чувствате неустоима. Снимката трябва да бъде с минимална резолюция 400×600 и максимум 10 MB.

3. Да се регистрирате с имена, телефон и email, както е обозначено на страницата на Veet Bulgaria във Facebook.

Могат да получат награда само участници, които са се регистрирали в периода от 30.06.2014 г. до 27.07.2014 г. и които са получили минимум 10 гласа за своята снимка.

Награди: 5/пет/ комплекта Veet Beauty, съдържащи: 1 електрически комплект за топла кола Veet Easy Wax (с включен пълнител за крака и ръце) 1 пълнител Veet Easy Wax за бикини зона и подмишници 1 опаковка ленти Veet Cold Wax за суха кожа 1 депилиращ крем Veet за нормална кожа 100 мл. 1 депилиращ крем Veet за чувствителна кожа 100 мл. 1 опаковка ленти Veet Cold Wax за лице

Всеки потребител може да участва само с една снимка. В случай, че качи втора снимка, първата се анулира автоматично.

Участниците, спечелили награди от тегленията в Промоцията, могат да получат наградите си с куриерска пратка до посочен от тях адрес срещу показване на лична карта.

Краен срок за участие: 27 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.