Сантра, Павел и Венци Венц изгряват в първия си общ проект навръх Джулай морнинг

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Сантра, Павел и Венци Венц изгряват в първия си общ проект навръх Джулай морнинг

Три дни след ексклузивната си премиера „Изгрева и залеза“ вече има над 90 хиляди гледания във VBOX7

Видеото към едното от двете парчета с участието на Павел и Венци Венц от хип-хоп формацията #Setaabrat.com, представени на Годишните музикални награди на БГ радио, е вече факт. Само три дни след появата в интернет на „Изгрева и залеза“, в което модерният тандем партнира на Сантра, клипът е гледан над 90 хиляди пъти в сайта за видеосподеляне VBOX7.

Мелодичната колаборация с чаровната изпълнителка е поредният проект на радващите се на все по-голяма популярност артисти от Вирджиния Рекърдс, които дават сериозна заявка за присъствие и като автори, и като изпълнители на българската хип-хоп сцена.

След като чува първоначалната версия на парчето, създадена от дуета, Сантра оставя своя почерк върху музиката на Павел и добавя нежните си вокали в своеобразен диалог с рап частта на момчетата. Общата работа на тримата върху текста пък води до обещаващия краен резултат – свежа композиция, в която се залага на силна лирика и епичен звук.

Видеото, чийто режисьор е Bashmotion, следва естетиката на текста и пресъздава с впечатляващи кадри от небето над София невъзможната среща на изгрева и залеза. Сантра допълва общата визия на клипа с яркото си присъствие в няколко визии. Зад стайлинга на Павел и Венци Венц пък стои марката Pause Jeans.

До броени дни се очаква премиерата и на дългоочакваното видео към новото парче на формацията #Setaabrat.com. След успеха на култовия хит от миналата година „Знаеш ли кой видях“, взривоопасната комбинация Ангел, Мойсей, Павел, Венци Венц и Декстър ще зарадват феновете с „Къде си брат“.