Почивка на планина в Хотел Енчеви, с. Кирково, близо до Гърция! Нощувка + закуска + вечеря + басейн на ТОП ЦЕНА!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотелски комплекс „Енчеви” се намира в полите на красивата Родопа планина, в с.Кирково, обл. Кърджали. Близо до най-южната точка на България, на 40 км южно от гр. Кърджали и на 8 км от границата ни с Гърция. 

Комплекс „ Енчеви” се намира в полите на красивата Родопа планина в с .Кирково, обл. Кърджали, близо до най-южната точка на България. 

Хотелът е на 40 км.южно от Кърджали, 30 км от Златоград и на 8 км. от гръцката граница. Най-близкият град в Гърция е Комотини-30 км. 

Комплекс „ Енчеви”  е новопостроен комплекс с модерно обзавеждане. Разпределен е на два етажа на три нива, плюс мансарда.  

Комплекса разполага с магазин, ресторант, фитнес, фризьорски салон масажна зала, джакузи, сауна, басейн, конферентна зала.  Хотела разполага с 12 двойни стаи и 3 апартамента за четири човека с възможност за допълнително легло. Всяко стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, тераса и свободен WiFi. 

В СПА комплекс може да се възползвате от различни фитнес и Спа съоръжения.

 В ресторанта може да се насладите на автентични родопски гозби, гръцки ястия, гръцка  и родопска музика на живо уютна обстановка и качествено обслужване

Комплекс „Енчеви” е предпочитан домакин на различни мероприятия, конференции, семинари, тиймбилдинги и фирмени срещи.  Конферентната зала с 20 места.

 

Комплекс „ Енчеви”  разполага и с конна база, която за удоволствие и разнообразие на своите гости предлага езда за начинаещи и групови преходи в района. 

Условия
Ваучерът е валиден от 17.06.2014 до 30.06.2014г. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;Ваучерът включва: Почивка на планина в Хотел Енчеви, с. Кирково, близо до Гърция!  Нощувка + закуска + вечеря + басейн на ТОП ЦЕНА! Оферта : Релакс в Хотел Енчеви, с. Кирково, близо до Гърция. Нощувка със закуска и вечеря + басейн само за 29.00лв. на човек.Цена на ваучера 2.90лв. заплаща се през системата на сайта. Доплащане на рецепция 26.10лв.Ваучерът включва:  Нощувка за един човек, настанен в двойна стая при максимална заетост  Закуска;  Вечеря;Безплатно ползване на паркинг, интернет, външен басейн и шезлонг. Басейнът предстои да бъде открит на 5 юли;  Деца до 10 години се настаняват безплатно без включена храна;Деца от 10 до 14 години доплащат 50% от стойността на ваучера и ползват нощувка, закуска и вечеря и се настаняват на разтегателен диван;По желание ползване на джакузи – доплащане 5 лв.  С предварителна резервация на тел.: 0877 190 190. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВиж условия за ползване на www.Kolektivni.bgСлед завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.