David Guetta с нов сингъл с участието на Sam Martin

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След като безпрецедентно оглави Beatport класацията три поредни пъти и обяви участието си в серия от фестивали и клубове в Ibiza, David Guetta се завръща с нов дългоочакван летен сингъл.

Меломан.бг във Facebook

След изпипаните до съвършенство клубни парчета “Shot Me Down“ и “Bad“, френският DJ представя песента “Lovers On The Sun“, в която се откроява гласа на изгряващата звезда Sam Martin.

“Lovers On The Sun“ е доказателството за еволюцията в звученето на Guetta, който не е спрял да се развива от излизането на номинираните за Grammy албуми “One Love“ и “Nothing But The Beat“ и със сигурност ще се открои в класациите и това лято.

Акцентирайки върху невероятните вокали на Martin, Guetta и партниращите му Avicii, Giorgio Tuinfort & Frederic Riesterer, тестват своите умения на продуценти в сложния и мащабен свят на денс музиката.

Наелектризиращите китарни мелодии, новаторският бийт и перфектно синхронизираните инструментални серии придават на “Lovers On The Sun“ автентичната и зареждаща енергия, която само най-добрите денс парчета притежават.

“Lovers On The Sun“ е плод на креативното сътрудничество в най-високите среди на денс музиката и желанието на David да работи заедно с някои от любимите си съвременници.

Идеално подхождащ на лятото, сингълът подчертава умението на Guetta да издигне електронната музика отвъд класациите и да създаде един безспорен хит.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It