Боро Първи пуска физически копия на едноименния си албум

1
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Новини) добавена: 02 Юли 2014 автор: Георги Събев

Във втората част на интервюто си за списание Еталон, Boreau, известен още като Боро Първи, сподели, че може и да издаде физически копия на дебютния си албум Боро Първи. Ако сте сред тези, които са се надявали това да се случи, имаме приятни новини за вас – от днес може да закупите проекта на варненския изпълнител на твърд носител. Има два начина да го направите.

Първият е да изпратите лично съобщение на личния профил на Боро или фен страницата на Чукито и Boreau във Facebook, съдържащо следните данни: име, телефон и адрес. Отбелязваме, че поръчаният от вас диск ще бъде доставен до най-близкия офис на Еконт до адреса, който сте вписали.

Вторият начин е да го получите лично от Боро Първи. Тази възможност ще ви бъде предоставена на 5ти юли, между 11:00 и 20:00 в Студио 21, Варна (точната локация може да видите след края на параграфа). На специалното събитие, озаглавено Тълкувай рими с БОРО, за пръв път ще може да попитате самия артист за значението на лириките му, а също и да чуете няколко неиздадени до този момент парчета и куплети.