35 магични снимки на деца, играещи си по света

9
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Страница 1 от 4

Независимо от културния фактор или икономическата ситуация, децата винаги ще открият интересни начини да се забавляват, пише Bored Panda. Тяхното диво въображение и магични моменти от детството, особено когато са заснети от талантливи фотографи, могат да доведат до особено прекрасни снимки. Тези 35 изображения ще докажат, че детството може да бъде прекрасно, независимо къде живееш.

Виж още: Ученици от цял свят позират в своите класни стаи Много хора в Западния свят се опасяват, че технологиите карат децата да загубят връзката си с природата, със своята  собствена креативност. Да, определено съществуват аргументи в полза на това, че определени приложения и програми могат да стимулират интелекта на подрастващите. Същевременно обаче никой не може да отрече, че няма нищо по-истинско от това просто да хванеш една пръчка и да започнеш да си играеш в калта, да преследваш семената на глухарчетата през широката ливада и т.н.

Виж още: Татко прави поразителни снимки на децата и техните домашни любимци в едно малко селце в Полша

За добро или лошо, децата на тези страхотни снимки изглеждат напълно примирени с факта, че сами трябва да открият начин да се забавляват. За нас, възрастните, пък е важно да не позволим изтощението от ежедневието да засенчи детските ни надежди и въображение!

Индонезия

Снимка: Агоес Антара

Снимка: I Gede Lila Kantiana

Снимка: I Gede Lila Kantiana

Русия

Снимка: Светлана Квашина

Снимка: Елена Шумилова

Виж още: Руска майка прави тези магични снимки във фермата си на своите дечица и техните животни

България

Снимка: Торос Хорисян

Снимка: Петър Божков

Виж още: Фотогалерия: Българското черноморие през горещото лято на 1968 г.

Снимка: Константин Халачев